Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Rozmýšľate nad novoročným detoxom? Odborníci radia, ako na to: Údajne stačia len dve veci!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Vianočné a novoročné oslavy sú pre ľudí mimoriadne náročné. A to z hľadiska financií, času, príprav. Okrem toho sa pravidelne prejeme a skonzumujeme aj určité množsto alkoholu a pravidelne hovoríme, že ten ďalší rok bude iný. Odborníci však radia, aký je najlepší novoročný detox. Budete prekvapení, ale stačia na to len dve veci!

Mnohí z nás to tento rok počas vianočných sviatkov prehnali a ručička na váhe opäť ukazovala pár kíl navyše. Naše pečienky dostali zabrať aj počas Nového roku a Silvestra, ktoré sú rovnako späté s hodovaním, najmä alkoholických nápojov. 

Aj z toho titulu sa zrejme mnohí zaprisahali, že už nikdy nepijú, a že nový rok začnú s detoxom. Na internete je veľa „overených“ rád, aký detox je ten najlepší. Niektoré firmy ponúkajú rôzne výživové doplnky, iní odporúčajú hladovku či rôzne zeleninové smoothie. Autori projektu Očami farmácie však tvrdia, že zaručený recept na detox je len jeden. A treba naň len dve veci, ktoré majú všetci k dispozícii.

"Maj pečeň, maj obličku, najlepšie dve. Hotovo," napísal autor projektu. Jeho odporúčanie zdieľali viaceré známi odborníci, medzi nimi aj pneumologička Katarína Dostálová, ktorá na sociálnej sieti vystupuje pod profilom pneumolog_pre_ludi. "Takto easy to je…a hotovo," napísala.

Rozmýšľate nad novoročným detoxom?
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: IG / pneumolog_pre_ludi)

Viac o téme: DetoxOčami farmácieNovoročný detox
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu