Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kupujete darčeky na poslednú chvíľu? VIDEO Zaujímavé veci sa dajú nájsť aj na benzínkach!

Darčeky na poslednú chvíľu sa dajú kúpiť aj na benzínke
Darčeky na poslednú chvíľu sa dajú kúpiť aj na benzínke (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Mnohí z nás si nechávajú kupovanie darčekov na poslednú chvíľu. Nájdu sa medzi nami aj takí, ktorí nejakú drobnosť pre blízkeho hľadajú ešte 24. decembra. Počas pandémie je to o trochu náročnejšie, darčeky sa dajú nájsť aj na benzínke.

Kupujete darčeky na poslednú chvíľu? Nájsť sa dajú aj na benzínke! (Zdroj: Ján Zemiar)

Niektorí ľudia sa na Vianoce pripravujú celý rok a dary svojim blízkym kupujú postupne. Potom je tu ďalšia skupina, ktorá si necháva všetko na poslednú chvíľu. A niekedy doslova a darčeky zháňajú pár hodín predtým, ako si ich obdarovaní rozbalia. 

Zháňate darčeky na poslednú chvíľu? Inšpirujte sa knižnými tipmi, ktoré potešia každú generáciu

Možno budete prekvapení, ale ľudia často na kupovanie vianočných darčekov využívajú benzínky. Sú otvorené nonstop a okrem tankovania, na nich nájdete rôzne čokolády, exkluzívny alkohol, dokonca aj hračky pre deti. 

"Čerpacia stanica je prirodzene takým tým posledným miestom alebo jedinou možnosťou, kde aj 25. alebo 26. viete kúpiť rôzne veci," hovorí Anton Molnár, hovorca Slovnaft, a.s. "Sú to rôzne veci, podľa toho, aká je ponuka. Ale je to kombinácia, každý rok máme nejakú promo akciu. Sú to nejaké čokolády, alkoholy, hračky. Takou obľúbenou stálicou je palivová karta, ale aj kilové kávy, ktoré sa dajú u nás kúpiť," prezradil Molnár, čo ľudia radi nakupujú. 

Viac o téme: DarčekyBenzínkaVianoceSlovnaft
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu