Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hádka medzi otčimom a nevlastným synom skončila bodnutím: Útočník zatiaľ nie je vo väzbe

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - V jednom z rodinných domov došlo v stredu (20. 10.) podvečer k hádke, pri ktorej 61-ročný muž bodol počas návštevy nožom do brucha svojho 42-ročného nevlastného syna. Podozrivý zatiaľ nie je stíhaný väzobne. O prípade informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Veronika Martiniaková.

Priblížila, že v stredu krátko po 18.00 h vyslali policajnú hliadku preveriť oznámenie, podľa ktorého malo dôjsť k napadnutiu osoby. Na miesto sa dostavili aj ďalšie hliadky z Obvodného oddelenia Policajného zboru Malaciek, Rohožníka a taktiež policajti bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky.

Bodnutiu predchádzala vyostrená hádka 

"Samotnému útoku nožom mala predchádzať vyostrená verbálna hádka medzi dvoma mužmi, a taktiež podľa prvotných informácií mal najprv 42-ročný muž fyzicky napadnúť 61-ročného muža, a to tak, že mal po ňom hodiť stoličku. Policajti na mieste útočníka podrobili dychovej skúške, ktorá skončila s negatívnym výsledkom," uviedla s tým, že hladina alkoholu v krvi u poškodeného nie je doposiaľ známa.

Útočníka obmedzili na osobnej slobode a eskortovali ho na najbližšie policajné oddelenie k vykonaniu ďalších procesných úkonov. Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície podľa Martiniakovej v tejto súvislosti začal trestné stíhanie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

Viac o téme: BodnutieOtčimNevlastný synBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu