Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Anka z kuchyne šíri ďalší HOAX: Celosvetový výpadok prúdu! Už sa o ňu zaujíma polícia

Anka sa nám snaží nahovoriť, že bude celosvetový výpadok elektriny. Má trvať dva týždne až mesiac.
Anka sa nám snaží nahovoriť, že bude celosvetový výpadok elektriny. Má trvať dva týždne až mesiac. (Zdroj: Facebook/ Hoaxy a podvody - Polícia SR )

BRATISLAVA - Naša polícia sa neúnavne snaží uvádzať na pravú mieru hoaxy, ktoré sa objavujú na internete, hlavne na sociálnych sieťach. Podobne je tomu aj v aktuálnom prípade.

Žena, ktorá vystupuje na Facebooku pod menom Anka Mrúzová, zásobuje svoje publikum rôznymi "zaručenými" správami. Tentoraz prišla s informáciou, ktorú vraj má z "overeného" zdroja, že bude celosvetový výpadok elektriny. Má vraj trvať 14 dní, ale môže ísť aj o mesiac. Preto radí ľuďom, aby sa zásobili potravinami a nakúpili do bandasiek benzín.

Polícia upozorňuje na ďalší hoax na internete (Zdroj: Facebook/ Hoaxy a podvody - Polícia SR )

Polícia má na Anku jasný názor: "Klamárka, ktorá vystupuje na Facebooku pod názvom ´Anka Mrúzová´ pravidelne nakrúca videá zo svojej kuchyne, kde sa s celým svetom delí o šokujúce odhalenia utajovaných plánov a tých skutočných právd." 

KORONAVÍRUS Hyenizmus v priamom prenose: Muž priamo z lôžka šíril HOAX o prázdnom covid oddelení!

Polícia na Facebooku ďalej píše: "Mohli by sme s "nadsázkou" povedať, že najvyšší predstavitelia tajných mocností žalostne nariekajú, pretože ich tajné plány bývajú na dennej báze odhaľované Ankou v jej kuchyni. No tu aj tá nadsázka končí, keďže v tomto prípade ide o mimoriadne vážnu vec."

Na záver polícia hovorí že kontaktovala prešovské oddelenie, lebo je tu podozrenie na šírenie poplašnej správy. O ďalšom priebehu budú informovať.

Viac o téme: Výpadok prúduHoaxPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu