Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vlečka hnoja a odkaz pred Mikasovým úradom: Vtipná reakcia hygienikov vás dostane do kolien!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB / ÚVZ SR)

BRATISLAVA – Epidemiologická situácia sa behom týždňa rapídne zhoršila a už bude na COVID automate svietiť aj 10 červených okresov. Pre neočkovaných, netestovaných a tých, ktorí koronavírus neprekonali to znamená výrazné pocítenie sprísnenie pravidiel. Prívrženci jednej opozičnej strany hygienikom naznačili, čo si o opatreniach myslia – pred budovu vysypali vlečku hnoja!

Všetko sa udialo pred budovou Úradu verejného zdravotníctva na Trnavskej ceste v Bratislave. Presne tam Kotlebovci vo štvrtok krátko predpoludním vysypali vlečku hnoja. Do tejto „kôpky“ následne zapichli aj tabuľu s odkazom: „Čaputová, Heger, Matovič, Lengvarský, Mikulec aj MIkas! Zabíjate národ, národ vám to vráti!“ píše sa na tabuli, na ktorej je aj znak opozičnej strany ĽSNS Mariana Kotlebu. O vysypaní vlečky hnoja na sociálnej sieti informovala Kristína Laššáková zo strany Kotlebovci-ĽSNS, podľa ktorej poslali Mikasovi "voňavý odkaz".

Vlečka hnoja a odkaz
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB / ÚVZ SR)

Úrad verejného zdravotníctva na tento odkaz vtipne zareagoval na sociálnej sieti. Autorom ďakujú za príspevok k riešeniu zhoršujúcej sa epidemickej situácie v našej krajine. Každý podľa svojich možností… Žiaľ, materiálu v tejto forme nie je možné priradiť registratúrne číslo,“ doplnili na sociálnej sieti. Zverejnili aj fotografiu kopy hnoja pred budovou, avšak, tabuľu s odkazom zakryli. Ich príspevok na sociálnej sieti zdieľalo aj ministerstvo zdravotníctva.

Viac o téme: Ministerstvo zdravotníctvaÚrad verejného zdravotníctvaKotlebovciVlečka hnoja
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu