Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

VEĽKÉ PÁTRANIE: Stratil sa iba 11-ročný chlapec! Zúfalá prosba o pomoc

(Zdroj: Facebook/Pohotovostný pátrací tím - NR kraj)

NITRA – Práve v týchto chvíľach prebieha veľké pátranie iba po 11-ročnom chlapcovi z Nitry.

Pátranie bolo vyhlásené ešte 19. augusta 2021. Hľadaným je Benjamin Resch, ktorý iba v júni oslávil svoje 11. narodeniny.

Aktualizované 16:25 Polícia neskôr prezradila o prípade viac. Chlapec totiž ešte 16. augusta odišiel v spoločnosti svojej matky, ktorá ho odmietla v dohodnutú dobu vrátiť otcovi, ktorému je zverený do výchovy. Matka aj syn sa v súčasnej dobe podľa polície zdržiavajú na neznámom mieste.

"Polícia v Nitre žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po Benjamínovi Reschovi z Nitry. 11 ročný Benjamín Resch je asi 136 cm vysoký, štíhlej postavy (má asi 37 kg). Má tmavohnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mal oblečené modré rifle, botasky zelenej farby a tričko s meniacim sa vzoro," uviedli.

Ak ste osobu videli alebo máte informácie, ktoré by mohli pomôcť pri pátraní, kontaktujte políciu na telefónnom čísle 158, prípadne priamo na ktoromkoľvek policajnom oddelení, alebo do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR - Nitriansky kraj. Kontaktovať môžete tiež Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940555959 aj sms.

 

 

Viac o téme: PátranieHľadanieBenjamin Resch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu