Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Smutný záver pátrania po stratených chlapcoch na Liptove: Po štyroch dňoch prišla tragická správa

Chlapcov našli mŕtvych. Zobraziť galériu (4)
Chlapcov našli mŕtvych. (Zdroj: Facebook/Polícia - Žilinský kraj)

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Pátranie po dvoch iba 16-ročných chlapcoch sa dnes ráno skončilo, žiaľ, malo nešťastný záver. Oboch tínedžerov našli v areáli družstva už bez známok života.

Polícia o vyhlásení pátrania informovala v pondelok. Prvý strateným bol Martin Réti z obce Podtureň v okrese Liptovský Mikuláš. Mladík meral 175 centimetrov, mal štíhlu postavu a svetlé vlasy ostrihané na krátko. Druhým bol Roman Mudroň, tiež z obce Podtureň. Meral 175, mal štíhlu postavu a hnedé vlasy ostrihané na krátko.

Smutný záver pátrania po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Žilinský kraj)

Polícia požiadala pri ich hľadaní o pomoc aj verejnosť. Do pátrania sa zapojil aj Pohotovostný pátrací tím. Ten dnes však informoval o smutnom náleze. "Oboch nezvestných 16-ročných chlapcov, po ktorých včera pátrali aj členovia Pohotovostného pátracieho tímu sa dnes v ranných hodinách podarilo nájsť v areáli družstva, žiaľ bez známok života. Prípadom sa zaoberá polícia. Dotknutým rodinám týmto vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť a prajeme veľa síl," uviedli. Bližšie informácie neprezradili.

Smutný záver pátrania po
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Polícia - Žilinský kraj)

Portál liptov112 však uviedol, že záchranné zložky dostali správu z roľníckeho družstva v Závažnej Porube dnes ráno krátko po siedmej hodine. Predchádzať tomu mal nález strážnika, ktorý spozoroval na hladine žumpy dve telá.

Viac o téme: PátranieRoman MudroňMartin Réti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu