Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

KORONAVÍRUS Očkovacia lotéria sa blíži: DETAILY večernej relácie zo žrebovania, predstavili už aj moderátorov!

Očkovaciu lotériu bude moderovať dvojica Vera Wisterová a Marcel Forgáč. Zobraziť galériu (4)
Očkovaciu lotériu bude moderovať dvojica Vera Wisterová a Marcel Forgáč. (Zdroj: TASR – Jakub Kotian, Topky/Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Všetko to začne už v polovici augusta. S koncom letných prázdnin sa pomaly rozbieha aj už toľkokrát spomínaná očkovacia lotéria, ktorú rozbieha ministerstvo financií SR na čele s Igorom Matovičom (OĽaNO). Známe sú už dokonca aj detaily žrebovacej relácie, ktorá bude divákom robiť spoločnosť počas večerných hodín na verejnoprávnej RTVS.

Už teraz sa pritom počet súťažiacich v lotérii šplhá cez 200-tisíc a počet záujemcov o sprostredkovateľký bonus je ešte vyšší. Ten sa už pravdepodobne prehupol aj cez 300-tisíc záujemcov.

Prvé žrebovanie bude už čoskoro

Verejnoprávny Rozhlas a Televízia Slovenska (RTVS) už čoskoro na základe spolupráce s Ministerstvom financií SR odštartuje 15. augusta sériu žrebovaní súťaže o očkovaciu prémiu pod názvom Byť zdravý je výhra.

Minister financií Matovič o prvých výsledkoch očkovacej lotérie, zaregistrovalo sa 160-tisíc ľudí (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Základné výhry každý pracovný deň

Žrebovanie nebude prebiehať len na konci týždňa, ale aj každý pracovný deň, kedy o 18.50 zverejní televízia na programe Jednotka mená vyžrebovaných základných výhier 20x po 1 000 € a štandardných výhier 5x po 10 000 €.

Žrebovanie výhier prebehne pod dozorom notára. Súčasťou relácií počas pracovných dní budú postupne aj dokrútky s výhercami jednotlivých finančných výhier.

Veľké výhry každú nedeľu, bude nutné sedieť pri televízoroch

Každú nedeľu večer v hlavnom vysielacom čase naživo na Jednotke prebehne žrebovanie výhercov, ktorí získajú automatickú výhru 5x po 1 000 € a zároveň budú mať títo piati vyžrebovaní šťastlivci šancu vyhrať aj prémiovú výhru vo výške 100 000 €. Ak chcú zabojovať o prémiovú výhru, budú musieť podľa štatútu súťaže do dvadsiatich sekúnd od zazvonenia zdvihnúť telefón a počas hovoru na výzvu moderátora povedať heslo vyobrazené počas vysielania na obrazovke.

Moderátorská dvojica je odhalená

Moderátormi 55-minútových nedeľných programov budú Vera Wisterová a Marcel Forgáč, počas vysielania vystúpia mnohé známe osobnosti a súčasťou týchto relácií budú aj hudobní hostia.

Vera Wisterová
Zobraziť galériu (4)
Vera Wisterová  (Zdroj: Jan Zemiar)

Marcel Forgáč
Zobraziť galériu (4)
Marcel Forgáč  (Zdroj: Jan Zemiar)

Rezník poprial súťažiacim veľa šťastia

"RTVS od vypuknutia pandémie informuje svojich divákov a poslucháčov, ako sa pred šírením vírusu chrániť a vynakladá mnoho úsilia na šírenie osvety. Jedným z nástrojov, ktoré môžu pomôcť k budovaniu kolektívnej imunity na Slovensku, je aj očkovacia prémia. Ďakujem všetkým, ktorí sa doposiaľ zaočkovali a tým, ktorí sa zaregistrovali, držím v súťaži palce,“ povedal generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník.

Generálny riaditeľ RTVS Jaroslav
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR - Jaroslav Novák)

Do súťaže o očkovaciu prémiu bude zaradený každý, kto je očkovaný proti COVID-19, čiže podľa štatútu fyzická osoba, ktorá dovŕšila vek 18 rokov, je spôsobilá na právne úkony v plnom rozsahu, bolo jej pridelené rodné číslo a má trvalý pobyt na území Slovenskej republiky a ktorá bola očkovaná na území Slovenskej republiky akoukoľvek vakcínou používanou na území Slovenskej republiky proti COVID-19 a ktorá je ako očkovaná osoba evidovaná v databáze očkovaných a vykonal registráciu na webovom sídle www.bytzdravyjevyhra.sk za podmienok určených v štatúte súťaže.

Viac o téme: OčkovanieModerovanieIgor MatovičRTVSMarcel ForgáčKoronavírusVera WisterováByť zdravý je výhra
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu