Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Policajti zaznamenali počas uplynulých dní na cestách troch opitých vodičov: Upozornili na seba sami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PREŠOV – Policajti v Prešovskom kraji zaznamenali počas uplynulých dní na cestách troch vodičov pod vplyvom alkoholu, ktorí na seba svojou jazdou sami upozornili. O prípadoch informovala prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Prvým prípadom bol 47-ročný muž z obce Batizovce v okrese Poprad, ktorý v stredu (30. 6.) na železničnom priecestí nerešpektoval výstrahu priecestného zabezpečovacieho zariadenia a pokračoval v jazde cez priecestie. "Jeho jazda bola nekoordinovaná, jazdil zľava doprava," doplnila Ligdayová s tým, že dychová skúška uňho preukázala hodnotu viac ako dve promile.

"Z dôvodu jazdy v protismere bol zastavený 28-ročný vodič osobného vozidla pochádzajúci z obce Klenová (okres Snina)," priblížila druhý prípad, ktorý policajti zaznamenali takisto v stredu pár minút pred polnocou na Stakčínskej ulici v Snine. Výsledok dychovej skúšky presiahol hodnotu 2,2 promile.

Na jazdu opitého vodiča v Prešove upozornili vo štvrtok 1. júla občania políciu na linke 158. Ako Ligdayová uviedla, policajti ho vypátrali na Ulici lesík Delostrelcov. Išlo o 40-ročného muža z obce Ruská Nová Ves v okrese Prešov. Pri dychovej skúške nafúkal 2,4 promile. Všetci vodiči skončili v cele policajného zaistenia a v súčasnosti čelia obvineniu z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: AlkoholVodičiPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu