Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

BOMBOVÁ NOC Na Slovensku vybuchovali bankomaty: FOTO obrovská spúšť! Polícia má plné ruky práce

Vo viacerých obciach na Slovensku v noci vybuchli bankomaty. Zobraziť galériu (4)
Vo viacerých obciach na Slovensku v noci vybuchli bankomaty. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

SLOVENSKO - Úraduje na Slovensku bankomatová mafia? Potom, čo minulý týždeň niekto poškodil bankomat v Bratislave, dnes v noci sa podobné prípady odohrali v troch rôznych obciach po celom Slovensku.

Zničnený bankomat v bratislavskom Ružinove

archívne video

Zábery z Ružinova deň po tom, ako na Drieňovej ulici poškodili bankomat (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Útok na bankomat v obci Šoporňa, ktorý sa odohral v stredu nadránom, vyšetruje galantská polícia. K podobným prípadom prišlo počas noci aj v Nitrianskom a Košickom kraji. Informuje o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru SR. „Oznámenie o skutku prijala polícia krátko pred 4.00 h ráno,“ uvádza polícia. Na miesto udalosti bol okamžite vyslaný policajný výjazd s vyšetrovateľom a policajným pyrotechnikom.

Ružinovom otriasla silná rana! VIDEO z miesta činu deň PO poškodení bankomatu

Od skorých ranných hodín stále prebieha obhliadka miesta činu a na mieste zasahujú aj experti z Kriminalistického a expertízneho ústavu Bratislava. „V tejto chvíli vieme potvrdiť, že osoby prišli do obce v aute a za pomoci nezistenej látky poškodili bankomat umiestnený na predajni potravín. Explóziou došlo pravdepodobne aj ku krádeži peňazí a k škodám na majetku. Presné škody sa stále vyčísľujú,“ konštatuje polícia. Vyšetrovateľ začal vo veci trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci v súbehu s trestným činom poškodzovania a ohrozovania prevádzky všeobecne prospešného zariadenia.

Vo viacerých obciach na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Útočili aj pri Nitre

V obci Výčapy Opatovce v nitrianskom okrese došlo v noci na dnes k poškodeniu bankomatu umiestneného na predajni potravín. Polícia vykonala na mieste viaceré neodkladné úkony a momentálne prebieha obhliadka špecialistom z Kriminalisticko-expertízneho ústavu.

"Vyšetrovateľ PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci pre trestné činy poškodzovania cudzej veci a pokusu krádeže. Viac informácií momentálne nie je možné k prípadu poskytnúť," informovala polícia na sociálnej sieti. 

Vo viacerých obciach na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Neobišli ani východ Slovenska

Dnešného dňa v nočných hodinách došlo k poškodeniu bankomatu v obci Turňa nad Bodvou v okrese Košice - okolie. "Na mieste prebiehajú procesné úkony za prítomnosti pracovníkov Kriminalistického expertízneho ústavu. Bližšie informácie nateraz nie je možné poskytnúť," dodali policajti. 

Vo viacerých obciach na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Podobný prípad sa stal minulý týždeň v bratislavskom Ružinove. Obyvatelia sa vtedy v noci okolo tretej hodiny zobudili na strašnú ranu. Predbežnú škodu vyčíslili na 130-tisíc eur. 

Viac o téme: VýbuchBankomatyPolícia SlovenskoBankomatová mafia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu