Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Mladá Popradčanka si trúfla na policajta: Došlo na škriabanie i kopance! Teraz jej hrozí basa

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

POPRAD – Dvadsaťtriročná Popradčanka skončila v policajnej cele, a teraz má na krku obvinenie. V piatok večer totiž napadla policajta, ktorý vtedy riešil podozrivého muža. Podľa informácií, ktoré poskytla krajská hovorkyňa polície, ho škriabala aj kopala.

K útoku deivčiny na policajta došlo 11. júna na Ul. Wolkerovej v Poprade. Ako uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, hliadka železničnej polície večer riešila priestupok, z ktorého bol podozrivý jeden muž. „Počas tohto výkonu sa hliadke do cesty postavila 23-ročná žena, ktorá bránila vykonaniu služobného zákroku, bola vyzvaná, aby upustila od svojho konania. Mladá žena najskôr začal kričať a neskôr fyzicky napadla jedného z policajtov,“ priblížila Ligdayová.

Na mol ožratú vodičku museli trnavskí PMJ-čkári podpierať: FOTO Zničila dve autá

Podľa jej slov Popradčanka policajta opakovane ťahala za polokošeľu, tú nakoniec natrhla a odtrhla i gombík na nej. „Žena v útoku na policajta pokračovala, začala ho škriabať a kopať. Agresívna Popradčanka bola zadržaná a bola umiestnená do cely policajného zaistenia,“ povedala ďalej hovorkyňa.

Žena už čelí obvineniu. „Vyšetrovateľ po vykonaní potrebných procesných úkonoch vzniesol obvinenie tejto žene z uvedeného trestného činu. Ak sa jej vina preukáže, hrozí jej trest odňatia slobody na jeden až päť rokov,“ doplnila Ligdayová.

Viac o téme: PolicajtŽenaNapadnutiePoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu