Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Poslankyňa Tabak opäť hviezdila: FOTO Jebavý Roman! Exkolegu vychválila do nebies

Romana Tabak
Romana Tabak (Zdroj: FB/Romana Tabak)

BRATISLAVA - Kontroverzná poslankyňa Romana Tabak sa opäť postarala o vtipný moment, tentoraz na sociálnej sieti. Tam zverejnila fotku so svojím exkolegom, tenistom Romanom Jebavým.

Archívne video

Tlačovka OĽaNO, Pročko, Tabak, Šefčík, Kremský (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Bývalá tenistka Romana Tabak púta pozornosť odkedy sa objavila v poslaneckých laviciach. Najskôr si vyslúžila poriadnu dávku kritiky za vysmiatu fotografiu z múzea holokaustu, ktorou si pripomenula Deň obetí holokaustu a rasového násilia. 

Kontroverzná poslankyňa OĽaNO: Kvôli FOTO čelí kritike! Je to vrcholne nevhodné

Neskôr sa opäť stala terčom kritiky, keď počas zhoršujúcej sa pandémie, odletela na dovolenku do Spojených arabských emirátov. Mnohí, aj z radov jej kolegov z hnutia OĽaNo, považovali jej konanie za nezodpovedné a neúctivé voči všetkým, ktorí boli pripojení na pľúcnu ventiláciu alebo voči lekárom, ktorí do vyčerpania pracovali. 

Tabak si však pokoj nedá. Tentoraz zverejnila fotku so svojím exkolegom tenistom Romanom, pričom dôraz vložila na jeho priezvisko Jebavý. "Jebavý Roman! Bývalý kolega z tour štartuje na turnaji Bratislava Open Challenger a hrá vynikajúco štvorhru V zahraničí jeho meno našťastie vyslovujú - Džebavy Prídite povzbudiť našich tenistov!," napísala Tabak k fotografii. Pod fotografiou sa množili aj nie veľmi milé komentáre, ktoré poslankyňa rýchlo mazala. 

Viac o téme: OĽaNORomana TabákRoman Jebavý
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu