Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEO Dopletená poslankyňa Tabák sa opäť strápnila: Pomýlila sa a kvety so sviečkou pre Lasicu položila ku smetiaku!

Romana Tabák sa zase raz poriadne strápnila. Zobraziť galériu (2)
Romana Tabák sa zase raz poriadne strápnila. (Zdroj: Facebook/Romana Tabak, Instagram/Romanatabak)

BRATISLAVA - Bežné mravy a premyslené kroky rozhodne nepatria k jej osobnostnej výbave. Reč je o poslankyni OĽaNO Romane Tabák, ktorá už od príchodu do parlamentu v marci 2020 Slovensko doslova baví svojími výstupmi a krokmi, ktoré na verejnosti robí. Najnovšie sa jej podaril ďalší trapas, ktorý sa odohral pred Hotelom Tatra. Poslankyňa si chcela uctiť zosnulú legendu Milana Lasicu, no namiesto toho si spôsobila len ďalší trápny moment.

Sociálne siete sú niekedy na zabijakom. Hlavne ak na nich zverejňujete kontroverzné vyhlásenia či momenty zo svojho života. Mnohí aj pod týmto uhlom nazerajú na poslankyňu Romanu Tabák, ktorá sa už od svojej parlamentnej kariéry stihla viackrát "presláviť". V rýchlosti spomenieme len jej doslova legendárne fotografie a pózovačky s nevhodným pozadím ako napríklad záber pred elektrárňou, jej rázne a nečakane zmenený postoj pri odvolávaní predsedu parlamentu Borisa Kollára z roku 2020, dovolenka v Spojených arabských emirátoch počas lockdownu či citácia z faktickej poznámky: "blablablablabla".

Tabák je pomerne už známa podobnými zábermi ako je tento.
Zobraziť galériu (2)
Tabák je pomerne už známa podobnými zábermi ako je tento.  (Zdroj: Facebook/Romana Tabak)

Kvety položila ku smetnému košu

Tabák dlho bez trapasu nevydržala a po včerajšku má na konte ďalší. Po tom, ako nečakane zomrela herecká legenda a komik Milan Lasica, si ho chcela Tabák prísť uctiť do divadla L+S, kde dlhé roky pôsobil. Divadlo sa nachádza vo vnútri hotela Tatra, kde pribúdali aj sviečky či kvety. Tabák ale očividne nevedela, že divadlo sa nachádza až vo vnútorných priestoroch a namiesto toho, aby si to namierila k divadlu, položila kyticu k odpadkovému košu / popolníku pred dvere hotela Tatra.

Záber z tohto trápneho momentu dokonca zverejnila na svojom instagramovom profile, no zakrátko ho zrejme pre trápnu chvíľu vymazala, no už bolo príliš neskoro a video si žilo svojím životom na sociálnych sieťach.

Popletená poslankyňa Romana Tabák položila kvety pre nebohého Milana Lasicu ku popolníku (Zdroj: Instagram/Romanatabak)

Toto by ocenil a vtipne okomentoval aj sám Lasica

Video sa podarilo zachytiť používateľovi Tomášovi, ktorý ho aj vtipne okomentoval. "Toto je najvtipnejšie video na celom Instagrame. Romana Tabák položí kyticu k smetiaku a zapáli tam sviečku, až neskôr zistí, že L+S je vnútri. Mám pocit, že túto humornú scénu by ocenil aj Milan Lasica," popisuje Tomáš.

Viac o téme: KvetyMilan LasicaL+SOĽaNORomana Tabák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu