Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalšie desivé VIDEO! Vodič, ktorý si na diaľnici spravil kokaínovú prestávku, nejazdil nafetovaný len raz

Vodič jazdil pod vplyvom drog
Vodič jazdil pod vplyvom drog (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj )

BRATISLAVA – Neskutočné! Polícia na sklonku apríla zverejnila video, ktoré zachytáva, ako si vodič dodávky spravil pri krajnici "kokaínovú prestávku". Urobil tak priamo pod diaľničnou kamerou. A teraz polícia prišla so zarážajúcim zistením!

Šoféra nasnímala jedna z bezpečnostných kamier správcu cestnej komunikácie R7. Keďže šlo o možné protiprávne konanie vodiča, tento záznam putoval za účelom objasňovania bratislavskej polícii. „Na zábere vodič užil bielu látku a následne pokračoval v jazde ďalej. Nakoľko vzniklo podozrenie z možného protiprávneho konania spočívajúceho v užití omamnej látky a následnej jazdy vodiča, zo strany policajtov Krajského dopravného inšpektorátu bolo v tejto súvislosti začaté objasňovanie tohto prípadu,“ uviedli ochrancovia zákona.  

Jazdou pod vplyvom omamných látok ohrozoval ostatných vodičov (Zdroj: FB/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Tí zhodou náhod pred dvoma týždňami spozorovali a zastavili vodiča v seneckom okrese. Pri komunikácii s dopravnými policajtmi však javil známky požitia omamných a psychotropných látok. Policajti ho preto vyzvali k vyšetreniu a odberu biologického materiálu v zdravotníckom zariadení. „Vodičovi bola preukázaná prítomnosť metamfetamínu, amfetamínu a THC,“ informovali o výsledkoch policajti.  

Šokujúce video vodiča v dodávke, počas jazdy robil neuveriteľné veci! (Zdroj: Facebook/Polícia)

Šoférovi zadržali vodičák a zakázali mu ďalšiu jazdu. „Za svoje riskantné a ľahkovážne konanie, v ktorom mohol ohroziť život alebo zdravie ľudí, bude riešený v správnom konaní. Ďalšie konanie bude prebiehať na príslušnom orgáne,“ uviedli muži zákona.

Policajti tiež potvrdili, že ide o toho istého vodiča, ktorého zachytáva záznam bezpečnostnej kamery od správcu R7.

Viac o téme: Jazda DrogyVodič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu