Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Finančník Igor Rattaj spúšťa PODCAST: Vyzval protivníkov k diskusii o Tatrách aj ekológii

Igor Rattaj
Igor Rattaj (Zdroj: Igor Rattaj)

BRATISLAVA – Finančník Igor Rattaj je známy tým, že si nedáva servítky pred ústa. Najmä na sociálnych sieťach, ale aj v médiách často vášnivo diskutuje s ochranármi, alebo aktivistami a občas sa pustí aj do politikov. Teraz spúšťa svoj nový podcast s príznačným názvom RATTATA.

Finančník Rattaj spúšťa podcast a do diskusií volá aj svojich kritikov (Zdroj: Igor Rattaj)

Igor Rattaj, väčšinový akcionár Tatry Mountain Resorts (TMR), ktorá podniká v cestovnom ruchu nielen u nás, ale aj v Česku, Rakúsku a Poľsku, spúšťa podcast. Ostrej diskusie sa nikdy nebál a poslucháčom a divákom posiela jasný odkaz, že pri jeho podcaste sa nikto nebude nudiť.

„Nebojte sa a poďte do diskusie so mnou. Poďme sa rozprávať o cestovnom ruchu, podnikaní v národných parkoch, zonácii, ochrane prírody, architektúre, urbanizme, alebo doprave v exponovaných turistických oblastiach. O týchto veciach niečo viem a rád sa budem konfrontovať,“ hovorí Igor Rattaj v prvom diele svojho podcastu, kde nezabudol pripomenúť ani svoje najkontroverznejšie výroky o "lyžiaroch, ktorí smrdia na zjazdovkách", alebo o tom ako bude "učiť Rakúšanov podnikať".

Podcast RATTATA si môžete prémiovo vypočuť a pozrieť na Topky.sk a neskôr aj na obľúbených podcastových platformách Google podcasty | Spotify | Anchor I RSS.

Viac o téme: Igor RattajPodcastRATTATA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu