Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Polícia obvinila tri osoby za lúpež: Muža (42) nalákali na sex, potom ho okradli

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

POPRAD – Polícia v Poprade obvinila zo zločinu lúpeže dvoch mužov vo veku 20 a 17 rokov z Veľkej Lomnice a 18-ročnú ženu zo Smižian. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Daniel Džobanik s tým, že lúpež sa odohrala v utorok (9. 3.) večer v blízkosti popradského rušňového depa.

Ako priblížil, obvinená žena vylákala pod zámienkou pohlavného styku 42-ročného muža pod cestný most medzi Popradom a mestskou časťou Veľká, ktorý vedie ponad železničnú trať. Na miesto však podľa dohody dorazili aj obaja obvinení.

Po ústnej výmene názorov s poškodeným sa všetci presunuli k železničnému koľajisku smerujúcemu zo železničnej stanice Poprad – Tatry do rušňového depa. Tam podľa slov hovorcu obaja obvinení poškodeného napadli a z bundy mu ukradli peniaze, ktoré si medzi sebou rozdelili. Prepadnutý muž utrpel zranenia s dobou liečenia do siedmich dní.

Džobanik doplnil, že všetci traja obvinení boli v krátkom čase zadržaní a umiestnení do cely policajného zaistenia. Vyšetrovateľ po vznesení obvinenia spracoval na všetkých troch podnet na ich väzobné stíhanie.

Viac o téme: LúpežPolícia Poprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu