Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž zavolal na krízovú linku, že chce zabiť človeka: Už má na krku obvinenie, hrozia mu až 3 roky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti obvinili 59–ročného Štefana K., ktorý zavolal na krízovú linku pomoci s tým, že chce zabiť iného muža. V prípade preukázania viny mu pre trestný čin nebezpečného vyhrážania hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky. Bratislavskí krajskí policajti o tom informujú na sociálnej sieti.

Ako uviedli, muž mal v stredu (3. 3.) po 9.30 h telefonicky kontaktovať jednu z krízových liniek pomoci a jej pracovníčke uviesť, že nožom, ktorý si vlastnoručne vyrobil, má v úmysle bodnúť do krku iného muža. "Príčinou jeho úmyslu skoncovať s iného životom mal byť dôvod, že si s mužom podľa jeho slov už nevie dať rady," priblížila polícia.

Pracovníčka tiesňovej linky následne kontaktovala políciu a uviedla zámer obvineného aj s lokalitou, kde sa mal nachádzať. Podľa slov polície sa hliadka okamžite dostavila na miesto, pričom obvinený sa aj v čase jej príchodu mužovi i jeho kamarátom vyhrážal.

Policajti dodali, že následne muža zadržali a previedli na policajné oddelenie. "Vec bude realizovaná v tzv. super rýchlom konaní, 59-ročný Štefan K. pôjde pred sudcu v zákonom stanovenom čase, do 48 hodín," dodala polícia s tým, že zároveň bol spracovaný podnet na jeho väzobné stíhanie.

Viac o téme: VyhrážaniePolícia Obvinenie Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu