Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

AKTUÁLNE V Bratislave havarovala vládna limuzína! VIDEO Využívala ju Veronika Remišová

V Bratislave havarovala vládna limuzína, ktorú využívala Veronika Remišová Zobraziť galériu (4)
V Bratislave havarovala vládna limuzína, ktorú využívala Veronika Remišová (Zdroj: Facebook/Za ľudí)

BRATISLAVA - V Bratislave na Brnianskej havarovala vládna limuzína. Na mieste sa nachádzali všetky záchranné zložky. Záchranári ošetrili vodiča limuzíny.

V limuzíne, ktorá havarovala na Brnianskej ulici v Bratislave sa mal nachádzať len vodič. Podľa informácií portálu noviny.sk išlo o vládnu limuzínu. Potvrdiť im to mal zdroj z prostredia vyšetrovania.

Havarovala vládna limuzína Veroniky Remišovej (Zdroj: Vlado Anjel)

Vozidlo narazilo zo zatiaľ nezistených príčin do pouličného osvetlenia. Časti vozidla sa našli asi 200 metrov od nehody. Podľa našich informácií malo ísť o limuzínu líderky Za ľudí Veroniky Remišovej. "Môžem potvrdiť zásah záchranárov. Osoba po prvotnom prezretí odmietla prevoz do nemocnice," povedala pre Topky hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. 

"Presné príčiny a okolnosti tejto nehody vyšetrujú bratislavskí dopravní policajti," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Hovorca ministerstva vnútra Petar Lazarov potvrdil, že havarovalo vozidlo Úradu pre ochranu ústavných činiteľov a diplomatických misií MV.

AKTUÁLNE V Bratislave havarovala
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Topky/Maarty)

"Dozvedela som sa o nehode po skončení vlády, prvou starosťou bolo, či sa nikomu nič nestalo. Som veľmi rada, že pán šofér je v poriadku a nikto ďalší nebol zranený," povedala Veronika Remišová pre Topky.sk.

V Bratislave havarovala vládna
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Pri nehode nikto neutrpel zranenie, informovala o tom strana Za ľudí na sociálnej sieti. Vodičov stav si nevyžadoval hospitalizáciu v nemocnici.

Viac o téme: NehodaLimuzínaVládna limuzína
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu