Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ťažké chvíle pre prezidentku: Muž jej života má zdravotné problémy, vážnosť situácie umocňuje pandémia

Prezidentkin otec má ťažšie zdravotné problémy práve uprostred pandémie. Zobraziť galériu (2)
Prezidentkin otec má ťažšie zdravotné problémy práve uprostred pandémie. (Zdroj: TASR - Martin Baumann, Facebook/Zuzana Čaputová)

BRATISLAVA - Zdá sa, že ťažké chvíle v týchto dňoch neobchádzajú ani prezidentský úrad. Otec hlavy štátu Zuzany Čaputovej Štefan Strapák sa podľa všetkého nachádza v nemocnici s vážnym zranením. Situáciu navyše komplikuje aj aktuálna pandémia koronavírusu.

S informáciou prišiel portál ereport.sk. Prezidentkin otec mal podľa nich absolvovať operáciu na bratislavských Kramároch. V tejto chvíli sú dôležité otázky, v akom stave sa prezidentkin otec nachádza, a či sa s ním dcéra bude chcieť po operácii stretnúť.

Utrpel zlomeninu

Štefan Strapák sa má nachádzať v nemocnici Ladislava Dérera na Kramároch. “Otec pani prezidentky si zlomil krčok stehennej kosti,” povedal serveru anonymný zdroj z nemocnice. Operovaný mal byť pritom včera a aktuálne je v stabilizovanom stave.

Prezidentka Zuzana Čaputová so svojim otcom
Zobraziť galériu (2)
Prezidentka Zuzana Čaputová so svojim otcom  (Zdroj: Facebook/Zuzana Čaputová)

S otcom bude len v telefonickom kontakte

Hovorcu prezidentského úradu sme k predmetným otázkam oslovili. Ten svojou odpoveďou potvrdil, že prezidentkin otec skutočne operáciu absolvoval. "Prezidentka rešpektuje pravidlá a rovnako ako ostatní ľudia, ktorí majú v nemocnici svojich blízkych, nebude môcť ísť otca navštíviť. Je s ním v telefonickom kontakte," odkázal nám hovorca prezidentského úradu Martin Strižinec.

Viac o téme: OperáciaOtecZlomeninaPandémiaZuzana ČaputováŠtefan Strapák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu