Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

AKTUÁLNE Lučanský skončil v nemocnici: Exšéfa polície museli operovať!

Milan Lučanský
Milan Lučanský (Zdroj: TASR/Martin Baumann)

RUŽOMBEROK - Generál Milan Lučanský, ktorého Špecializovaný trestný súd poslal do väzby, skončil na operačnom stole. Dôvodom mala byť najskôr potýčka vo väznici, neskôr sa ukázalo, že Lučanský bol na cele sám. Pri cvičení mu mala prasknúť cievka v oku.

Milan Lučanský má byť podľa informácií portálu tyzden.sk aktuálne vo vojenskej nemocnici v Ružomberku. Portálu to potvrdili dva nezávislé zdroje z prostredia nemocnice. Bývalý policajný prezident mal skončiť na operačke, kde mu mali operovať okolie oka. Malo sa tak stať po tom, čo cvičil v cele a praskla mu cievka v oku.

Operáciu Milana Lučanského mal portálu potvrdiť aj jeden z ministrov tejto vlády, ktorý si však neželal byť menovaný.

Lučanského usvedčujú ďalší obvinení: Úplatky vyše pol milióna eur! Exšéf polície mal kryť zločiny

Akcia Judáš

V rámci akcie Judáš zadržali a obvinili osem ľudí - medzi nimi sú Milan Lučanský, Boris Beňa, Peter Gašparovič, Jozef Rehák, Marián Kučerka, Daniel Čech, Ladislav Vičan, Norbert Bödör. Posledný menovaný je vo väzbe pre iné trestné činy.

Bývalí policajti sú obvinení z rôznych závažných trestných činov, ako napríklad podplácanie či vydieranie. Obvinenie generála Milana Lučanského je postavené hlavne na výpovedi exsiskara Františka Bohma zadržaného počas akcie Božie mlyny.

Viac o téme: NemocnicaBitkaVäzbaMilan Lučanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu