Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Muž napadol rozbitou fľašou druhého muža: Polícia ho už obvinila z ublíženia na zdraví

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

VEĽKÝ ŠARIŠ - Z obzvlášť závažného zločinu ublíženia na zdraví spáchaného v súbehu s prečinom výtržníctva polícia obvinila 35-ročného muža zo Spišskej Novej Vsi.

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, v sobotu (21. 11.) v nočných hodinách došlo v jednom z rodinných domov v meste Veľký Šariš k vzájomnej hádke a neskôr aj k fyzickej roztržke medzi spomínaným mužom a 29-ročným miestnym mužom.

"Konflikt mužov neskôr pokračoval na dvore rodinného domu, ako aj pred domom. Starší muž opakovane udrel mladšieho do hlavy a napadol ho hrdlom rozbitej sklenenej fľaše. Napadnutý muž utrpel reznú ranu na nose, čím došlo k amputácii jeho časti, reznú ranu na brade, ramene i predlaktí. Zranenia si vyžiadali lekárske ošetrenie," uviedla Ligdayová.

Vyšetrovateľ na obvineného 35-ročného muža spracoval podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie. "Ak sa obvinenému vina preukáže, hrozí mu trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. Ide o trestnú sadzbu vzhľadom na vyhlásený núdzový stav na Slovensku," dodala Ligdayová.

Viac o téme: NapadnutieUblíženie na zdravíPolícia Spišská Nová VesVeľký Šariš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu