Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Falošné letáky v ďalšom meste: Odstávka tepla a vody v Topoľčanoch nehrozí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TOPOĽČANY - Obyvatelia Topoľčian našli počas uplynulých dní vo svojich schránkach leták o možnej trvalej odstávke tepla a teplej vody. Vedenie mesta upozorňuje občanov, že uvedená informácia sa nezakladá na pravde a žiadny výpadok tepla a teplej vody domácnostiam nehrozí.

„Dodávateľ tepla, spoločnosť TEHO Topoľčany, ubezpečila vedenie mesta, že problém s dodávkami tepla nehrozí. Spoločnosť je pripravená podať trestné oznámenie na neznámeho páchateľa za šírenie poplašnej správy,“ informovala radnica.

Podľa letáka, ktorý dostali obyvatelia mesta, hrozí domácnostiam trvalá odstávka kúrenia počas nastávajúcej vykurovacej sezóny z dôvodu úpadku spoločnosti Arca Capital, ktorá je výlučným vlastníkom spoločnosti TEHO. Autori letáka upozorňovali občanov, aby si na zimné vykurovacie obdobie našli náhradné ubytovanie v priestoroch, kde výpadok tepla nehrozí.

„Ak to nebude možné, odporúčame nákup elektrických vykurovacích telies a tam, kde je to možné, kotlov na pevné palivo,“ uvádza sa v letáku. Zároveň autori apelujú najmä na rodiny s malými deťmi, staršie a zdravotne ťažko postihnuté osoby, aby si v predstihu zabezpečili dostatok teplého oblečenia, diek a spacích vakov.

Viac o téme: TeploTeplá vodaOdstávkaLetákyTopoľčany
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu