Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Kaník bojuje o miliónové lyžiarske centrum!

Exminister Ľudovít Kaník zvádza boj o lyžiarske centrum. Zobraziť galériu (2)
Exminister Ľudovít Kaník zvádza boj o lyžiarske centrum.

BRATISLAVA - Exminister a bývalý účastník Celebrity Campu Ľudovít Kaník (43) v týchto dňoch zvádza boj o lyžiarske centrum s finančnou skupinou Across. Obe strany sa obviňujú z nekalých praktík a zdá sa, že celá vec skončí čoskoro na súde. Ski centrum pritom doteraz zhltlo už vyše 150 miliónov korún.

Exminister Ľudovít Kaník sa rozhodol v rodnej Banskej Štiavnici spustiť Ski centrum. Namiesto otvorenia luxusného lyžiarskeho centra však teraz rieši spor so spoločníkmi. "Spoločnosť JSP vstúpila do projektu tým, že kúpila 50 percent od spoločnosti Combin. Celý projekt však od začiatku riadi Across, ktorý sa teraz snaží ovládnuť majetok spoločnosti a predať ho bez súhlasu spoločníka," tvrdí Kaník, ktorý sa snaží v projekte naďalej pokračovať.

Spoločnosť JSP tvrdí presný opak a obviňuje exministra. Na Kaníka a jeho rodinu podal spoločník štefan Stanko až tri trestné oznámenia. "Ľudovít Kaník a jeho rodina doplatili na vlastné nezákonné konania, ktorými sa chceli protiprávne zmocniť spoločnosti. Dvakrát tajne zvolali mimoriadne valné zhromaždenia, kde na miesto konateľa dosadili vlastného otca," hovorí Stanko.

Kaník však všetko popiera a tvrdí, že má doklady o pozvánkach. A tvrdí, že JSP chcelo spoločnosť ovládnuť tým, že previedli všetky pozemky na inú neznámu spoločnosť. Tí to však popierajú a tvrdia, že exminister ich previedol skôr, a to na vlastnú firmu Kaník a spol. Začarovaný kruh zrejme skončí na súde.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu