Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena, ktorú mal policajt nútiť k sexu, bola narkomanka

Táto žena tvrdí, že bratislavský policajt ju mal prinútiť k orálnemu sexu.
Táto žena tvrdí, že bratislavský policajt ju mal prinútiť k orálnemu sexu.

BRATISLAVA - Dvadsaťdvaročná žena, ktorá tvrdí, že ju policajt nútil k orálnemu styku, bola podľa zistenia vyšetrovacích orgánov v čase údajného spáchania činu narkomanka a podľa vlastných slov trpela aj žltačkou.

Tvrdí to portál Aktualne.sk. Počas dnešného výsluchu podľa portálu však povedala, že už nefetuje. Skutok sa mal stať vlani, keď dotyčná prišla na bratislavský policajný okrsok v Petržalke nahlásiť krádež v byte. Podozrivý policajt v pondelok ešte pred výsluchom akýkoľvek sexuálny kontakt s mladou ženou odmietol ako výmysel. Portál o tom informoval dôveryhodný zdroj z policajného prostredia.

Výsledok niekoľkohodinového policajného výsluchu polícia odmietla zverejniť. "O záveroch budeme verejnosť informovať až po skončení vyšetrovania. Mladá žena bude musieť policajta identifikovať," povedal pre Aktualne.sk hovorca ministra vnútra Erik Tomáš.

O skutku informovala mladá žena televíziu TA 3. "Bála som sa a on to zrejme vycítil. Rozopol si gate a prinútil ma k orálnemu styku," povedala televízii. Priateľovi údajnej obete, ktorý mal byť podľa vlastných slov v tom čase v cele predbežného zadržania na tomto okrsku, sa vraj ostatní policajti posmievali, ako si s jeho priateľkou užijú. Priateľa dievčiny v pondelok takisto vyšetrovatelia vypočuli. V prípade, že si to slečna vymyslela, bude s najväčšou pravdepodobnosťou čeliť obvineniu z krivej výpovede.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu