Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Žena, ktorú údajne znásilnil policajt, to nahlásila až po pol roku

Táto žena tvrdí, že bratislavský policajt ju mal prinútiť k orálnemu sexu
Táto žena tvrdí, že bratislavský policajt ju mal prinútiť k orálnemu sexu

BRATISLAVA - Žena, ktorú minulý rok údajne znásilnil policajt z oddelenia skráteného vyšetrovania Petržalka-Sever v Bratislave, podala trestné oznámenie po šiestich mesiacoch.

Táto skutočnosť môže komplikovať ďalšie vyšetrovanie, povedal pre agentúru SITA hovorca rezortu vnútra Erik Tomáš. Údajným incidentom sa už začala zaoberať Inšpekcia Ministerstva vnútra SR, dodal Tomáš.

Prípad sa mal stať minulý rok, keď mladá žena prišla na policajné oddelenie nahlásiť, že sa stala obeťou trestného činu. Vtedy mal policajt donútiť dievčinu k orálnemu sexu. Priateľovi údajnej obete, ktorého vraj počas výsluchu zadržiavali v policajnej cele, sa podľa jeho vlastných slov službukonajúci policajti posmievali, že si s jeho priateľkou užijú.

Podľa policajného prezidenta Jána Packu prípad prešetria kompetentné orgány a "dievčina by nemala mať nejaké obavy z toho, že by ľudia, ktorí by jej niečo spravili, neboli postihnutí, ak sa to v skutočnosti stalo". Hovorca rezortu Tomáš pre televíziu TA3, ktorá na prípad upozornila, povedal, že sa inšpekcia aktuálne zaoberá podobným prípadom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu