Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šéf SNS bude dnes oslavovať: Narodeninová FOTO a vážne slová o tom, či vôbec pokračovať!

Andrej Danko dnes oslavuje 46. narodeniny Zobraziť galériu (3)
Andrej Danko dnes oslavuje 46. narodeniny (Zdroj: Facebook/Andrej Danko, gettyimages.com)

REVÚCA/BRATISLAVA - Svoje terajšie pôsobenie síce netrávi v parlamente, no ako doteraz veľmi aktívny politik a exšéf národnej rady sa snaží zabojovať o vyššie miesto Slovenskej národnej strany v rebríčku popularity. Reč je o Andrejovi Dankovi, ktorý dnes oslavuje svoje 46. narodeniny a dal o tom vedieť aj svojim priaznivcom.

Danko zverejnil status s tradičnou fotografiou z prírody, ktorých má teraz na účte neúrekom. Priznáva, že sám sa na toľko rokov ani zďaleka necíti. "Vnútorne sa svojím poznaním cítim skôr na 64. Mám obodbie, kedy sa každý deň zamýšľam ako a či vôbec ísť ďalej," píše vážnym tónom Danko.

Iný v digitálnom a iný v reálnom svete

Danko priznáva, že jeho povaha a charakter je na internete odlišná od tej reálnej. "Dnes vidím veľa vecí ako aj ľudí okolo seba v inom svetle. Ráno mi jedna pani novinárka povedala, že som si vybral zlé povolanie, keď nemám rád konflikt. Áno, som iný v digitálnom svete a iný, keď ľudí stretávam osobne," priznáva Danko počas dnešného narodeninnového dňa.

Šéf SNS bude dnes
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Danko)

Verí, že sa ľuďom otvoria oči

Danko v závere svojho, ani nie tak narodeninového, ale skôr priznávacieho statusu prehovoril aj k ostatným ľuďom. "Verím, že čas ukáže mnohé veci inak a ľuďom sa otvoria oči. Aj napriek tomu, že v histórii ľudstva sa ukázalo, že to trvá trochu dlhšie... Najdôležitejšie po mojich skúsenostiach je ostať sám sebou a mať rád ľudí okolo seba," píše sa v posledných vetách statusu, kde nakoniec aj poďakoval za narodeninové gratulácie.

Šéf SNS bude dnes
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Danko)

Viac o téme: Narodeniny Andrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu