Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

NAKA má plné ruky práce! Akcia Rezerva: Po Kajetánovi Kičurovi zasahujú pre korupciu u ďalších

NAKA opäť zasahuje
NAKA opäť zasahuje (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Národná kriminálna agentúra (NAKA) aktuálne opäť zasahuje v prípade korupcie v Správe štátnych hmotných rezerv (SŠHR) SR.

Polícia o tom informuje na sociálnej sieti, s tým, že v rámci akcie Rezerva pokračuje vo vyšetrovaní a od rána vykonáva zaisťovacie úkony v Žilinskom a Trenčianskom kraji. "Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie v tejto chvíli bližšie informácie nie je možné poskytnúť," uviedla polícia. Pre pochybenia pri obstarávaní zdravotníckeho materiálu odvolala vláda Igora Matoviča (OĽANO) z postu predsedu SŠHR v marci Kajetána Kičuru.

AKTUÁLNE: NAKA OPÄŤ ZASAHUJE V PRÍPADE KORUPCIE V SPRÁVE ŠTÁTNYCH HMOTNÝCH REZERV Národná kriminálna agentúra v rámci...

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Utorok 28. júla 2020

Prokurátor Úradu špeciálnej prokuratúry ho následne obvinil z prijímania úplatku a legalizácie príjmu z trestnej činnosti. Sudca ho vzal do takzvanej kolúznej väzby. Obvinený odmieta obvinenia súvisiace s uzavretím zmlúv SŠHR, ako aj podozrenia spojené s dvoma bytmi, ktoré kúpil jeho syn. NAKA ešte v marci začala trestné konanie pre medializované informácie o pochybeniach SŠHR pri obstarávaní zdravotníckeho materiálu v súvislosti s pandémiou ochorenia COVID-19 a kúpe bytov na Konventnej ulici v Bratislave.

Viac o téme: ZásahKorupciaPolícia NAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu