Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Mladý poslanec OĽaNO kopíruje známe zábery politikov: FOTO To je podoba! Sám o tom nevedel

Andrej Stančík má veľa fotografií, ktoré sa ponášajú na známe snímky doterajších politikov. Zobraziť galériu (4)
Andrej Stančík má veľa fotografií, ktoré sa ponášajú na známe snímky doterajších politikov. (Zdroj: Facebook/Andrej Stančík, Robert Fico, Peter Pellegrini)

BRATISLAVA - Andrej Stančík je novým poslancom v parlamente v klube vládneho hnutia OĽaNO. Len 25-ročný poslanec matovičovcov na sociálnej sieti už dlho zdieľa rôzne fotografie. Často sa týkajú jeho osobného hobby či manuálnych prác. Pri bližšom pohľade však možno badať až šokujúcu podobnosť so známymi fotografiami iných politikov pri rovnakých činnostiach. Stančík si myslí, že ide o náhodu, aj keď v jednom prípade si žartík neodpustil.

Podobnosť s Ficom

Na podobnosť sme narazili hneď v prvom prípade, kde poslanec Stančík vychádza v plavkách z vody. Mnohým sa pri tejto fotografii vybaví záber na šéfa strany Smer-SD Roberta Fica, ktorý pred rokmi zverejnil podobnú fotografiu. Rozdiel je len v tom, že v prípade Stančíka išlo o začiatok februára, a teda otužovanie, kým expremiér Fico fotografiu zverejnil počas leta. "Tá prvá fotka vyšla čisto náhodne a sám som sa smial na tej podobe," povedal pre Topky Stančík.

Mladý poslanec OĽaNO kopíruje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Stančík, Robert Fico)

Pellegriniho kosačka

Druhý záber, ktorý v očiach verejnosti vzbudzuje pozornosť je určite počas letného kosenia. Túto "tradíciu" začala slávna fotografia Petra Pellegriniho s kosačkou v rukách. Bývalý premiér záber zverejnil koncom mája tohto roka a v momente sa stala predmetom vtipkárov, hlavne satirickej stránky Zomri. Mnohí podľahli túžbe samých seba zachytiť pri tejto obľúbenej činnosti okolo domu a Stančík nebol výnimkou. V tomto prípade už však nešlo o náhodu. "Tu som sa zúčastnil "mánie" okolo kosenia, aj keď som kosačkár, nie krovinátor," zavtipkoval si Stančík.

Mladý poslanec OĽaNO kopíruje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Stančík, Peter Pellegrini)

Danko pri rúbaní dreva

Do tretice všetko dobré. Stančík koncom mája akoby predpovedal budúcnosť. Zrejme ani netušil, že fotografia Andreja Danka počas rúbania dreva sa stane rovnako legendárna ako Pellegriniho kosačka. Danko sa zviditeľnil pri rúbaní dreva však až začiatkom júla, kým Stančíkovi sa to podarilo už koncom mája.

Mladý poslanec OĽaNO kopíruje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Stančík, Andrej Danko predseda SNS)

Viac o téme: FotografieRobert FicoAndrej DankoPeter PellegriniAndrej Stančík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu