Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

FOTO Zábudlivosť sa nevypláca: Muž si na pumpe nechal tašku s drogami, už je v rukách polície

Muž si na čerpacej stanici zabudol tašku s drogou Zobraziť galériu (3)
Muž si na čerpacej stanici zabudol tašku s drogou (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

PRIEVIDZA - Trest odňatia slobody až na desať rokov hrozí 35-ročnému mužovi z Púchovského okresu, ktorý u seba prechovával metamfetamín. Tašku s drogou si zabudol na čerpacej stanici, jej obsluha ju odovzdala polícii. Muž už čelí obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Informovala o tom v stredu na sociálnej sieti trenčianska krajská polícia.

"Obvinený si v Prievidzi pre vlastnú potrebu od doposiaľ neznámeho muža zadovážil drogy. Zakúpené drogy si mal vložiť do príručnej tašky a následne sa zastaviť na kávu na čerpacej stanici. Po odchode z čerpacej stanice si však taštičku zabudol na stolíku pri káve," uviedli policajti.

Muž si na čerpacej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Obsluha čerpacej stanice taštičku odložila a keď si majiteľ pre tašku nechodil, túto neprezerala a odovzdala na polícii. "Policajti chceli kontaktovať majiteľa taštičky a zistili, že sa v nej nachádza podozrivý kryštalický materiál. Ten v zmysle zákona zaistili a zaslali na expertízne skúmanie. To preukázalo, že muž u seba prechovával metamfetamín, množstvo ktorého zodpovedá minimálne 98 až 393 bežným dávkam drogy," priblížila polícia.

Muž si na čerpacej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Za drogovú trestnú činnosť obvinenému mužovi z okresu Púchov hrozí niekoľkoročný trest odňatia slobody. Ak ho súd uzná vinným, môže si vo väzení posedieť tri až desať rokov, dodali policajti.  

Viac o téme: DrogyČerpacia stanicaMetamfetamínPolícia PrievidzaPúchov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu