Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

KORONAVÍRUS Zlá situácia v Čadci: Okresný úrad zavádza prísne opatrenia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

ČADCA - Okresný úrad (OÚ) v Čadci bude v súvislosti so šíriacou sa nákazou COVID-19 fungovať od pondelka 29. júna až do odvolania v obmedzenom režime. Tlačový odbor Ministerstva vnútra (MV) SR o tom informoval po zasadnutí krízového štábu v okrese Čadca.

Stránkové hodiny budú v pondelok, utorok a piatok od 8.00 h do 11.00 h a v stredu od 13.00 h do 16.00 h. Vo štvrtok bude na OÚ Čadca dezinfekčný deň a jeho pracoviská budú verejnosti nedostupné.

"Vstup na pracoviská OÚ Čadca je možný len s prekrytými dýchacími cestami a po dezinfekcii rúk, návštevníci sú povinní riadiť sa pokynmi supervízora. Verejnosti zároveň odporúčame pred osobnou návštevou úradu uprednostniť elektronické služby a telefonické konzultácie s úradníkmi," uviedol tlačový odbor MV SR.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

ŽSK opäť uzavrel zariadenia sociálnych služieb na Kysuciach

Žilinský samosprávny kraj (ŽSK) opäť uzavrel zariadenia sociálnych služieb v okresoch Čadca a Kysucké Nové Mesto v súvislosti so zhoršujúcou sa epidemiologickou situáciou na Kysuciach. Neprijímajú v nich ani žiadne návštevy. Informovala o tom hovorkyňa ŽSK Martina Remencová.

"Stredným školám v regióne Kysúc sme odporučili, aby 29. a 30. júna neotvorili a odovzdávanie vysvedčení odložili na začiatok budúceho školského roka," uviedla Remencová. Doplnila, že v obmedzenom režime fungujú na Kysuciach kultúrne inštitúcie v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK, niektoré ešte aj z dôvodov rekonštrukcií.

"Podujatia sa naplno nerozbehli. Zatiaľ ostávajú otvorené za dodržania prísnych hygienických opatrení. Situáciu neustále sledujeme a vyhodnocujeme, pričom rešpektujeme odporúčania hlavného hygienika," dodala hovorkyňa ŽSK.

Viac o téme: PandémiaSlovenskoČadcaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu