Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Polícia vyšetruje okradnutie imobilnej dôchodkyne: Apeluje na zamykanie dverí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock)

BRATISLAVA - Príslušníci bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ) zadržali v pondelok (15. 6.) večer ženu podozrivú z vykradnutia bytu 69-ročnej imobilnej ženy. V súvislosti s prípadom apelujú policajti na to, aby si občania zamykali dvere a zatvárali okná. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave o tom informuje na sociálnej sieti.

Krádež sa mala odohrať v pondelok na Listovej ulici v Bratislave. Policajti zistili, že páchateľ mal vniknúť do bytu cez pootvorené balkónové dvere a ukradnúť 200 eur. „Na základe vykonanej operatívno-pátracej činnosti sa policajtom podarilo aj v krátkom čase obmedziť na osobnej slobode ženu podozrivú zo spáchania tohto skutku,“ informuje polícia. V súčasnosti je vec v štádiu vyšetrovania.

„Polícia apeluje nielen na seniorov, ale na všetkých občanov, aby si starostlivo zamykali dvere a zatvárali okná,“ varujú v súvislosti s prípadom policajti. Podľa nich netreba zabúdať ani na podkrovie, poschodie, malé strešné okná a pivničné okná. „Zlodej je schopný dostať sa dovnútra každým otvorom väčším ako ľudská hlava,“ varujú policajti.

Viac o téme: KrádežDôchodkyňaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu