Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Muž ukradol v Turčianskych Tepliciach autosúčiastky: Chytila ho polícia

Polícia obvinila muža, ktorý mal kradnúť v Turčianskych Tepliciach autosúčiastky Zobraziť galériu (2)
Polícia obvinila muža, ktorý mal kradnúť v Turčianskych Tepliciach autosúčiastky (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

TURČIANSKE TEPLICE - Policajti z Príboviec odhalili a zadržali muža podozrivého z majetkovej trestnej činnosti. Dvadsaťpäťročný muž z okresu Čadca, ktorý mal kradnúť v Turčianskych Tepliciach autosúčiastky, už čelí obvineniu z prečinu krádeže. V utorok o tom informoval žilinský krajský policajný hovorca Radko Moravčík.

"Obvinený mal v pondelok (1. 6.) popoludní preskočiť oplotený areál a z jeho priestoru odcudziť rôzne autosúčiastky, ktoré mal naložiť do prívesného vozíka za motorovým vozidlom. Následne mal z miesta odísť," opísal Moravčík.

Polícia obvinila muža, ktorý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Žilinský kraj)

Krátko po skutku vozidlo s podozrivým nákladom podľa neho spozorovala službukonajúca policajná hliadka z obvodného oddelenia Policajného zboru Príbovce, ktorá ho zastavila a skontrolovala. "Obvinenému mužovi policajti obmedzili osobnú slobodu a eskortovali ho na policajný útvar. Odcudzené veci v predbežnej hodnote 1000 eur boli zaistené a po vykonaní potrebných úkonov ich policajti vrátili oprávnenej osobe. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania," dodal.

Viac o téme: KrádežPolícia Turčianske Teplice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu