Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lučanského teší rastúca dôvera v políciu: Verí, že to tak bude aj ďalej

Milan Lučanský
Milan Lučanský (Zdroj: TASR – Jakub Kotian )

BRATISLAVA - Policajného prezidenta Milana Lučanského teší, že stúpa dôvera v políciu a verí, že to tak bude aj naďalej. Skonštatoval to vo videu na sociálnej sieti, v ktorom bilancoval uplynulé dva roky vo funkcii prezidenta Policajného zboru.

"Keď bilancujem posledné dva roky, vidím, že sme sa s danou problematikou popasovali bravúrne a som hrdý na celý Policajný zbor. Každý jeden poctivý policajt si zaslúži moju vďaku za to, že odvádza svoju prácu najlepšie, ako vie," povedal Lučanský.

Lučanský si podľa vlastných slov pri preberaní funkcie myslel, že najväčším problémom bude objasnenie vraždy novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej. "To sa pomerne rýchlo a úspešne podarilo a už dávno sú vrahovia pred súdom. Z toho celého však vyšlo najavo oveľa viac, či už ide o obvinených sudcov alebo iných verejných funkcionárov," doplnil.

Poukázal aj na súčasnú situáciu v súvislosti s pandémiou nového koronavírusu. Myslí si, že Slovensko je vzorom aj pre iné krajiny. Dodal, že veľkú zásluhu na zvládaní situácie majú aj policajti.

Viac o téme: DôveraPolícia SlovenskoMilan Lučanský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu