Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Prezidentka Čaputová prichytená s novou láskou: Exkluzívne FOTOSTORY ich romantickej prechádzky

Zuzana Čaputová prichytená s novým partnerom. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Čaputová prichytená s novým partnerom.

PEZINOK - Opäť je zaľúbená! Prezidentka Zuzana Čaputová je rozvedená a krátko po jej zvolení za hlavu štátu sa rozišla aj so svojím partnerom Petrom Konečným. No zdá sa, že momentálne je znova šťastná s novou láskou.

Zaľúbená dvojica sa vybrala na romantickú nedeľnú prechádzku do pezinských vinohradov okolo 16:00 hodiny. Vzduch ešte voňal dažďom, pretože len pár chvíľ predtým dopršalo. Keďže ide o hlavu štátu, musí Zuzanu Čaputovú strážiť ochranka. Tám však zaľúbenému páru nechácala priestor na súkromie a z decentnej vzdialenosti dávala pozor. 

Exkluzívne odhalenie: Prezidentka Čaputová je opäť zaľúbená. Vieme, kto je šťastný muž po jej boku!

Prezidentka si so svojím novým partnerom, Jurajom Rizmanom, na prechádzku vybrala klasickú turistickú trasu. Ľudia sa za ňou otáčali a spoznávali ju. To, že spolu už dlhšie tvoria pár, pre Topky potvrdil aj samotný Rizman. 

Galéria: Prezidentka Zuzana Čaputová prichytená s novou láskou

"Áno, sme spolu. Je to veľmi osobné, a preto, ak dovolíte, viac sa k tomu vyjadrovať nebudem," povedal. Z kancelárie prezidentky sa k jej súkromnému životu vyjadrovať nechceli. "Vzťah pani prezidentky je jej súkromnou záležitosťou a nijako mi neprináleží komentovať. Všetci by sme mali rešpektovať súkromie pani prezidentky," reagoval jej hovorca Martin Strižinec.

Ochranka sa držala v decentnej vzdialenosti
Zobraziť galériu (4)
Ochranka sa držala v decentnej vzdialenosti  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Zuzana Čaputová a Juraj Rizman na romantickej prechádzke v pezinských vinohradoch
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Čaputová a Juraj Rizman na romantickej prechádzke v pezinských vinohradoch  (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

Prezidentka Čaputová prichytená s
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vlado Benko Jr.)

V kancelárii u Šeligu

Juraj Rizman bol dlhoročný aktivista a tvár Greenpeace. Pôsobil aj v občianskom združení Via Iuris. Po zvolení Čaputovej za prezidentku sa Rizman stal jedným z jej poradcov, venoval sa oblasti životného prostredia. Po tom, čo sa ich pracovný vzťah zmenil a stali sa partnermi v súkromí, v Prezidentskom paláci dal výpoveď. V súčasnosti pracuje v kancelárii podpredsedu parlamentu Juraja Šeligu (Za ľudí).

Prezidentka Zuzana Čaputová žije v Pezinku a má dve deti. Je rozvedená a pred voľbami tvorila pár s umelcom Petrom Konečným. Krátko po voľbách ich vzťah stroskotal. Juraj Rizman a Zuzana Čaputová zatiaľ spolu nebývajú, no v januári už stihli absolvovať dovolenku v zahraničí. 

Viac o téme: PrezidentkaNový partnerZuzana ČaputováJuraj Rizman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu