Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

MIMORIADNA SPRÁVA Zásah NAKA na Spiši: VIDEO Mrazivý dôvod! Kukláči hľadajú hrob zavraždenej ženy

Zásah NAKA
Zásah NAKA (Zdroj: FB/Polícia SR)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Mimoriadna akcia v okrese Spišská Nová Ves! Polícia v stredu dopoludnia informovala o zásahu elitnej polície, ktorý má súvisieť s úkladnou vraždou. Ochrancovia zákona sú zatiaľ na ďalšie podrobnosti skúpi. Medializované správy sú ale skutočne desivé.

Ako spočiatku podotkla polícia, viac informácií poskytnú, keď to situácia dovolí. "Národná kriminálna agentúra v týchto chvíľach realizuje akciu v okrese Spišská Nová Ves v súvislosti s úkladnou vraždou," uviedli stručne. Na povrch ale vychádzajú skutočnosti, ktoré nie sú pre slabé povahy.

Podľa zistení televízie Markíza sa krvavý zločin odohral po tom, ako sa 37-ročný muž dozvedel, že ho podvádza manželka. Zistiť to mal po návrate z Anglicka. Po vražde mal ženu zakopať približne 100 kilometrov od osady. Kukláči teda hľadajú jej hrob. Dvojica mala spolu sedem detí.

Akcia Kamiben

Polícia neskôr doplnila, že obeť je nezvestná od marca tohto roka. NAKA už zadržala aj osobu podozrivú zo spáchania úkladnej vraždy. Počas akcie Kamiben, čo v preklade znamená láska, ju dolapili v Krompachoch. Momentálne prebiehajú procesné úkony.

Viac o téme: VraždaZásahNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu