Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

KORONAVÍRUS Dobré správy z Bratislavy: Nikto ďalší zo Seniorcentra Staré Mesto nemá vírus

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Žiadny ďalší zamestnanec ani nikto z klientov Seniorcentra Staré Mesto na Podjavorinskej ulici v Bratislave nie je pozitívne testovaný na COVID-19. Výsledky nedeľného (19. 4.) testovania všetkých zamestnancov a klientov zariadenia sú negatívne. Informuje o tom mestská časť na svojej webovej stránke i sociálnej sieti.

"Tento výsledok je dôkazom toho, že dodržiavanie mimoriadnych opatrení má naozaj zmysel," skonštatovala starostka Starého Mesta Zuzana Aufrichtová. V Seniorcentre totiž od začiatku mimoriadneho stavu nastavili a podľa starostky dodržiavali prísne pravidlá, a to používanie masiek a rukavíc, každodenné meranie teploty a okamžitý zásah pri najmenšom náznaku zdravotných problémov.


Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku


K testovaniu všetkých zamestnancov a klientov sociálneho zariadenia pristúpila mestská časť po tom, ako bol u jedného zo zamestnancov koncom minulého týždňa potvrdený nový koronavírus. Ide o upratovača, s klientmi zariadenia prichádzal do kontaktu v obmedzenej miere. Zamestnanca „zachytila“ pravidelná kontrola pri nástupe do práce a okamžite bol poslaný k lekárovi. V súčasnosti je v domácej karanténe.

Viac o téme: KoronavírusStaré MestoSeniorcentrum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu