Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rudolf Vasky opäť v putách: NAKA ho zadržala, nedodržiaval zákaz

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BRATISLAVA - Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) v stredu opätovne zadržal Rudolfa V., ktorý mal na základe rozhodnutia súdu zákaz uverejňovať príspevky vo forme obrazových, zvukových a obrazovozvukových diel či sa na ich tvorbe akýmkoľvek spôsobom podieľať.

Rudolf Vasky bol vyšetrovateľom už v minulosti obvinený z opakujúceho sa pokračovacieho prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva, a to závažnejším spôsobom konania na viacerých osobách. Momentálne je zadržaný v cele predbežného zadržania a dejú sa ďalšie procesné úkony.

Sudca uložil obvineným Rudolfovi Vaskymu a Martinovi Daňovi explicitný a jednoznačný zákaz uverejňovať príspevky vo forme obrazových, zvukových a obrazovozvukových diel či sa na ich tvorbe akýmkoľvek spôsobom podieľať.

Krajský súd prepustil Rudolfa Vaskyho a Martina Daňa na slobodu koncom januára. Rudolf Vasky zverejnil odvtedy minimálne na svojom YouTube kanáli tri videá, v ktorých sa sám objavil. Martin Daňo sa od rozhodnutia Rudolfa Vaskyho zverejňovať videá dištancoval na sociálnej sieti.

Viac o téme: NAKARudolf Vasky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu