Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VOĽBY 2020 Takto dnes volili lídri strany Most-Híd: Unavení, ale s úsmevom

Minister dopravy a výstavby SR Árpád Érsek a podpredseda NR SR a predseda strany Most-Híd Béla Bugár. Zobraziť galériu (4)
Minister dopravy a výstavby SR Árpád Érsek a podpredseda NR SR a predseda strany Most-Híd Béla Bugár. (Zdroj: SITA/Alexandra Čunderlíková)

Dnes ráno odvolil podpredseda NR SR a predseda strany Most-Híd Béla Bugár. K volebnej urne pristúpil v Šamoríne. Spolu s ním už odvolil aj minister dopravy a výstavby SR Árpád Érsek.

Podpredseda NR SR a predseda strany Most-Híd Béla Bugár odovzdal svoj voličský hlas v Šamoríne. Spolu s ním už odvolil aj minister dopravy a výstavby SR a líder predvolebnej kampane strany Árpád Érsek. Ten sa nedávno vyjadril, že Mostu-Híd chýba len pol kroka na to, aby v nadchádzajúcich parlamentných voľbách postúpil do Národnej rady (NR) SR, je však dôležité, aby sa menšinoví voliči na hlasovaní zúčastnili a svoje hlasy nenechali prepadnúť.

Árpád Érsek odvolil spolu s manželkou.
Zobraziť galériu (4)
Árpád Érsek odvolil spolu s manželkou.  (Zdroj: FB/Á. É.)

Béla Bugár pôsobil trochu unavene, ale optimistický úsmev mu z tváre neschádzal - napriek všetkému. Jeho nedávny kolega v politike Robert Fico mu poprial vo voľbách iba 2,99 percenta. Bugár sa však nevzdáva. Už tradične prišiel do volebnej miestnosti s manželkou a svokrou. 

VOĽBY 2020 Takto dnes
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/B. B.)

Béla Bugár na videu na svojom FB profile vyslovuje obavy o osud maďarskej národnostnej menšiny na Slovensku a žiada spoluobčanov, aby prišli k urnám a volili tú správnu stranu.

VOĽBY 2020 Takto dnes
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/B. B.)

Parlamentná strana Most-Híd strávi volebnú noc v centrále na Trnavskej ulici v Bratislave. Jej centrála je v pozornosti médií najmä pre veľmi nízke šance dostať sa do parlamentu. Podľa avizovaných informácií sa má nočná dráma začať o 21.30.

Viac o téme: BugárMost-HídVoľbyŠamorínÉrsek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu