Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Tragická nehoda pri Nitre: Prepustili ďalšieho pacienta, tínedžer je stále v umelom spánku

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Odťahová služba SOSTEAM)

NOVÉ ZÁMKY - Fakultná nemocnica s poliklinikou Nové Zámky dnes prepustila ďalšieho z pacientov po minulotýždňovej tragickej nehode autobusu neďaleko Nitry. Informoval o tom hovorca nemocnice Ján Baček. Z pôvodne šiestich ľudí v opatere lekárov novozámockej nemocnice zostáva ešte ťažko zranený neplnoletý pacient. Jeho stav je však podľa hovorcu naďalej kritický.

Piati doteraz prepustení pacienti mali stredne ťažké a ľahké poranenia. Zranenia šiesteho pacienta boli najvážnejšie. „Pacient je v umelom spánku a zostáva hospitalizovaný na klinike anesteziológie a intenzívnej medicíny,“ uviedol hovorca.

Tragická nehoda pri Nitre:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/HaZZ)

Pri zrážke nákladného auta a autobusu na ceste medzi Nitrou a Zlatými Moravcami zomrelo minulý týždeň v stredu dvanásť cestujúcich z linkového autobusu spoločnosti Arriva. Deväť z obetí pochádzalo z obce Kolíňany a tri dievčatá z obce Jelenec v okrese Nitra.

Ďalších dvadsať previezli do viacerých nemocníc. V súvislosti s tragédiou bol v piatok na Slovensku vyhlásený štátny smútok. Príčiny nehody vyšetruje polícia.

Viac o téme: AutobusTínedžerDopravná nehodaUmelý spánokNitraNové Zámky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu