Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Slováci pozor! V pondelok a stredu úplne zatvoria tento hraničný priechod

Hraničný priechod Vyšné Nemecké
Hraničný priechod Vyšné Nemecké (Zdroj: SITA)

VYŠNÉ NEMECKÉ - Colný hraničný priechod Vyšné Nemecké – Užhorod bude v pondelok (14.10.) a v stredu (16.10.) uzavretý. Dôvodom je úplná odstávka elektrickej energie. Informovala o tom hovorkyňa Colného úradu Michalovce Klára Baloghová.

Ako spresnila, dočasne pozastavená bude premávka na slovensko-ukrajinskom hraničnom priechode v oboch smeroch, na Ukrajinu aj na Slovensko, a to v osobnej aj nákladnej doprave. K úplnej odstávke elektrickej energie dôjde pre práce na zariadení vysokého napätia, a to konkrétne pre prepojenie transformátorov. Práce sa budú realizovať oba dni v čase od 8.00 do 16.00 h.

"Cestujúci môžu v uvedenom čase použiť cestné hraničné priechody Ubľa – Malyj Bereznyj s nepretržitou prevádzkou alebo Veľké Slemence – Mali Selmenci určený pre peších cestujúcich a cyklistov, ako aj železničný hraničný priechod Čierna nad Tisou – Čop podľa platného železničného grafikonu," doplnila Baloghová s tým, že colný úrad ďakuje verejnosti za trpezlivosť a toleranciu počas nevyhnutných prác.

Viac o téme: Hraničný priechodUkrajinaVyšné NemeckéOdstávka elektrickej energie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu