Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Po Fekišovciach prichádzajú Špačince: VIDEO Drsná hádka o Smere, spustili to obedy zadarmo

Hádka na miestnom zastupiteľstve.
Hádka na miestnom zastupiteľstve. (Zdroj: Reprofoto/Zomri)

ŠPAČINCE - Po obci Fekišovce, ktorá sa preslávila svojráznou starostkou, tu máme ďalšiu kuriozitu. Tentokrát ide o miestne zastupiteľstvo v západoslovenskej obci Špačince. Zasadnutie zastupiteľstva v obci pri Trnave začalo baviť ľudí na internete.

Témou rokovaní sa stali obedy zadarmo, pretože sa ukázalo, že to, čo sľubovala strana Smer, a síce, že obce budú doplácať len pár centov, je v s praxi oveľa zložitejšie. Pre mnohé samosprávy je to finančne náročné, nakoľko musia zlepšiť výrobné kapacity i technológie, aby dokázali nakŕmiť všetkých stravníkov. 

Drsné VIDEO z východu Slovenska: Staronová starostka to na zasadnutí obce poriadne prehnala

Hádka sa strhne po tom, ako miestna poslankyňa Viera Vančová krizituje, že poslanci NR SR Erik Tomáš a Robert Fico povedali, že si obce vymýšľajú. Starostu Špačiniec žiada, aby sa postavil na stranu obce a vyčíta mu, že sa fotí s vysokopastavenými predstaviteľmi Smeru, za ktorý aj kandidoval.

"Bolo by dobré, keby si sa opýtal svojich spolupracovníkov, nech dajú riešenie. Tuto sa fotíte so smeráckym vedením, dávate si to na instagram, akoby to bolo nejaká chvála v dnešnej dobe," povedala Vančová.

To sa starostovi, pochopiteľne, nepáči a na Vančovú začne dvíhať hlas. "Ty sa nestaraj do toho, s kým sa ja budem fotiť. Ma tu neurážaj a neurážaj ani mojich spolustranníkov, ani jeho, dobre? To si vyprosujem. S kým sa ja odfotím, to je môj problém," kričí starosta. Vo videu, ktoré zverejnila satirická stránka Zomri, padnú aj slová ako "mafiáni". 

Viac o téme: PoslanciŠpačinceFekišovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu