Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Prevádzkovateľ zlatomoravskej nemocnice upokojuje situáciu: Poprel informácie o jej zrušení

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

ZLATÉ MORAVCE - Spoločnosť Agel SK, a. s., ktorá prevádzkuje nemocnicu v Zlatých Moravciach, vo svojom oficiálnom stanovisku poprela informácie o úmysle zrušiť poskytovanie zdravotnej starostlivosti v tomto zariadení. Obavy zo zrušenia prevádzky v nemocnici sa šíria predovšetkým na sociálnych sieťach už od konca roka 2018.

Obyvatelia mesta dokonca už spísali aj petíciu za zachovanie nemocnice. „Máme 3456 hlasov. Ešte stále sa hlasy zbierajú. Určite nekončíme, ale začíname, čo sa týka protestu za našu nemocnicu,“ napísala na sociálnej sieti jedna zo signatárok petície. Prevádzkovateľ nemocnice všetky informácie o zrušení zdravotnej starostlivosti poprel.

„Spoločnosť Agel SK, a. s., ktorá prevádzkuje Nemocnicu Zlaté Moravce, dôrazne odmieta anonymné tvrdenia, že plánuje nemocnicu zrušiť. Práve naopak, zámerom spoločnosti je v roku 2019 v Nemocnici Zlaté Moravce otvoriť nové oddelenie následnej starostlivosti, ktoré bude jedno z najväčších v regióne, ako aj rozbehnúť prevádzku vo viacerých chirurgických odboroch,” konštatuje sa vo vyhlásení predsedu predstavenstva spoločnosti Michala Pišoju.

Vedenie spoločnosti sa 4. júna stretlo aj s vedením mesta a mestskými poslancami. „Na tomto stretnutí bolo jednoznačne konštatované, že Nemocnica Zlaté Moravce poskytuje zdravotnú starostlivosť v nezmenenom rozsahu,“ informovala zlatomoravská radnica.

Viac o téme: NemocnicaZlaté Moravce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu