Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dráma v Bratislave: FOTO Policajný hrdina vypátral zlodeja, pohotový zásah

Policajný pes vyňuchal zlodeja.
Policajný pes vyňuchal zlodeja. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Bratislavských policajtov vo štvrtok v skorých ranných hodinách zalarmoval muž, ktorý videl cez okno unikať neznámeho páchateľa. Služobný pes zachytil pachovú stopu a zlodeja, 41-ročného Bratislavčana, vyňuchal.

Polícia na svojom Facebooku informovala o pohotovom zásahu na Novosvetskej ulici v Bratislave. Vo štvrtok 16. augusta v skorých ranných hodinách tam boli na základe oznámenia na tiesňovú linku 158 vyslané hliadky Policajného zboru.

Majiteľ v priestoroch svojho rodinného domu spozoroval neznámeho muža, ktorý utiekol cez okno. Polícia uviedla, že na miesto sa dostavil aj psovod, ktorý použil služobného psa na sledovanie pachovej stopy.

Nemecký ovčiak Vels
Zobraziť galériu (1)
Nemecký ovčiak Vels  (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

Služobný pes, 8-ročný nemecký ovčiak Vels, zachytil pachovú stopu, ktorú sledoval 500 metrov až k opustenej záhrade, kde v kríkoch štekotom označil prítomnosť neznámej osoby, pri ktorej sa nachádzali odcudzené veci z rodinného domu.

Muž bol z dôvodu podozrenia zo spáchania trestného činu policajnou hliadkou eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. Na 41-ročného muža z Bratislavy, ktorého v súlade so zákonom obmedzili na osobnej slobode, je vydaný príkaz na jeho dodanie do výkonu trestu odňatia slobody.

Viac o téme: BratislavaZlodejPes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu