Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovský kolaps dopravy v Bratislave: Pár nehôd ochromilo celé mesto

V Bratislave sa opäť tvoria kolóny. Zobraziť galériu (3)
V Bratislave sa opäť tvoria kolóny. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Nemusí ani snežiť a doprava v Bratislave kolabuje. Tentokrát za to môže pár nehôd, ktoré sa stali v utorok ráno. Obrovské kolóny, v ktorých sa môžete zdržať aj hodinu, sa tvoria po celom hlavnom meste.

Totálny kolaps dopravy pocítili ľudia v Bratislave utorok ráno. Cestu, ktorú mnohí absolvujú za 15 minút, teraz prešli za 45. Môže za to niekoľko nehôd, ktoré zapríčinili neprejazdné cesty a mosty. Len na Prístavnom moste sa stali dve nehody. Zrazili sa tam nákladné autá, zdržanie je minimálne na hodinu.

V Bratislave opäť skolabovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: waze.com)

O trochu neskôr sa pár metrov pred touto nehodou stala ďalšia, tentoraz sa zrazili dve osobné autá, blokovaný je ľavý jazdný pruh. Nehoda sa stala aj na Trnavskej ceste pri Zimnom štadióne v smere do centra, blokovaný je rovnako jeden jazdný pruh. Informuje o tom Zelená vlna.

V hlavnom meste sa tak začali tvoriť obrovské kolóny, v ktorých si počkáte niekoľko desiatok minút. Na Nábreží smerom do centra sa zdržíte asi 20 minút, kolónu hlásia aj pred Prístavným mostom smerom od Senca, kde sa zdržíte minimálne hodinu.

Viac o téme: NehodaZápchyKolónyBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu