Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Tínedžer vrazil do odstaveného auta, zabil spolujazdca

Náraz odhodil nákladiak spolu s peugeotom do priekopy.
Náraz odhodil nákladiak spolu s peugeotom do priekopy. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Závažná dopravná nehoda sa stala aj v nedeľu v skorých ranných hodinách na ceste I/65 medzi Nitrou a Zlatými Moravcami, kde na odstavnej ploche za obcou Beladice stál automobil značky Peugeot.

Z doposiaľ nezistenej príčiny do neho zozadu vrazilo nákladné auto Iveco. Silný náraz obidve autá odhodil do priekopy. Vodič Iveca z miesta nehody odišiel.

Tri zranené osoby z peugeotu previezli do nemocnice v Zlatých Moravciach a Nitre. Vodič podľa predbežných lekárskych vyjadrení utrpel ľahké zranenia, spolujazdkyňa ťažké, ale 20-ročný spolujazdec, ktorý sedel na zadnom sedadle po prevoze do nemocnice zomrel.

Vodič Iveca z obce v okrese Nitra sa neskôr na miesto nehody vrátil. Policajti zistili, že má len 16-rokov a teda jazdil bez príslušného oprávnenia. Vykonaná dychová skúška u neho bola negatívna. Príčiny nehody a ďalšie okolnosti vyšetrujú policajti z Nitry.



Za prečin usmrtenia a neposkytnutia pomoci hrozí vodičovi, ktorý vo štvrtok 9. augusta zrazil pri osade Nový Dvor v okrese Šaľa 26-ročného chodca, trest dva až päť rokov odňatia slobody. Prípad vyšetrujú policajti zo Šale. Agentúru SITA o tom informoval nitriansky krajský policajný hovorca Miloš Fábry
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu