Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nečakaná smrť na polícii v Trenčíne: Marcel (†46) sa tešil zo záťahu, o pár minút bol mŕtvy

nadporučík Marcel Skyba Zobraziť galériu (3)
nadporučík Marcel Skyba (Zdroj: Foto: polícia)

TRENČÍN - Trenčianski policajti majú za sebou smutný víkend. Počas služby náhle skolaboval jeden z nich. Aj napriek úpenlivej snahe Marcelovi Skybovi (†46) už, žiaľ, nebolo pomoci.

Počas uplynulého víkendu vykonávali policajti odboru kriminálnej polície v Trenčíne v noci služobný zákrok, pri ktorom zadržali muža podozrivého z trestnej činnosti. Následne sa vrátili späť na oddelenie, kde pokračovali v práci.

"Jeden zo zasahujúcich policajtov a náš dlhoročný kolega Marcel Skyba začal po príchode do kancelárie pociťovať slabosť a únavu. Po pár minútach skolaboval svojim kolegom priamo pred očami. Napriek okamžitej prvej pomoci, ktorú mu kolegovia ihneď poskytli a o chvíľu aj záchranári, Marcelov život sa nepodarilo zachrániť," zverejnila polícia na sociálnej sieti. 

Nečakaná smrť na polícii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

npor. Mgr. Marcel Skyba bol policajtom od 1.12.1993. Prešiel viacerými funkciami a posledných 10 rokov bol zaradený ako operatívec 1. oddelenia Odboru kriminálnej polície na Okresnom riaditeľstve v Trenčíne. Svoju prácu mal nadovšetko rád. Absolútnou prioritou mu však bola rodina, manželka Danka, iba 10-ročná dcérka Veronika a 22-ročný syn Mário, študent vysokej školy.

Nečakaná smrť na polícii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Česť jeho pamiatke," uviedla polícia. V prípade záujmu pomoci rodine nebohého kontaktujte krajskú hovorkyňu z Trenčína na elena.antalova@minv.sk.

Viac o téme: TragédiaSlužbaNadporučíkPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu