Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozhovor Fica s Dankom pri vypnutých mikrofónoch: VIDEO Vtipkovanie o kríze!

Robert Fico a Béla Bugár Zobraziť galériu (4)
Robert Fico a Béla Bugár (Zdroj: SITA/Marko Erd)

BRATISLAVA - Toto v televízii neuvidíte. Topky zachytili, ako si Fico s Dankom a Bugárom potichu ešte pred vypnutými kamerami so smiechom vymieňajú vtipné poznámky. Koaliční lídri prekvapili novinárov svojou náladou. Ba čo viac, veselo bolo aj na samotnej tlačovke.

Veľká koaličná kríza? Ale kdeže! Fico, Danko a Bugár prítomných novinárov na tlačovke po vzájomnom stretnutí poriadne prekvapili. Úsmevy, priateľské dotyky a vtipy. Pred oficiálnym začiatkom však padli slová, ktoré bežnému divákovi unikli. Topky zachytili, ako si Fico s Dankom a Bugárom potichu vymieňajú so smiechom poznámky pred živým prenosom.

Andrej Danko a Robert
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA/Marko Erd)

"Čo sa deje, že ich tu je toľko?", pýtal sa Fico Danka a Bugára hneď na začiatku, prečo prišlo na tlačovku toľko novinárov. Tí chceli vedieť výstup zo stretnutia, ktoré malo riešiť naštrbené vzťahy v koalícii. Následne sa rozosmiali. "A teraz sa ťa opýta, akú krízu máte," povedal Bugár Ficovi a začal sa opäť smiať. "Sme si po pohári vína mohli dať," v dobrej nálade pokračoval Fico.

Začiatok tlačovky si môžete pozrieť tu:

Tlačovka - koalična rada - vtipna debata pred tlačovkou.

Veselo aj na tlačovke

Nie len pred tlačovkou bolo veselo. Podľa Danka by sa viac mali stretávať lídri koaličných strán a nie ich tímy, na čo Fico žartom Dankovi povedal, že "ak by bol peknou ženou, bol by s ním častejšie". Nehrozia teda už žiadne hádky do budúcnosti? "Dohodli sme sa na uprataní vzťahov, aby sme komunikovali navzájom my a nie naše tímy," ubezpečil šéf parlamentu. Tak uvidíme, či to bude platiť.

Viac o téme: Robert FicoBéla BugárAndrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu