Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kotlebov poslanec provokuje Danka! FOTO Pozrite sa, čo ukázal v parlamente

Juraj Kolesár Zobraziť galériu (5)
Juraj Kolesár (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Predseda parlamentu Andrej Danko má v parlamente ďalšieho rebela. Po tričkách, transparentoch, krčmových hádkach a snahe zmeniť slušnosť v rokovacej sále tu má novinku. Potetovaného poslanca.

Kotlebov poslanec Juraj Kolesár (38) sa pochválil v parlamente svojou pýchou. Na prvý pohľad nie je vidno na poslancovi nič zaujímavé, no keď vyhrnie rukáv na ľavej ruke, okamžite odhalí tetovanie s podobizňou Ježiša Krista. Toto sa stalo na jednej schôdzi parlamentu, v ktorom od marcových volieb figuruje aj Ľudová strana naše Slovensko. Kerkou sa pochválil priamo na rokovaní, keď si vyhrnul košelu.

Kotlebov poslanec provokuje Danka!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Poslanca sme sa chceli spýtať, prečo si dal na ruku vytetovať práve najznámejšiu postavu kresťanstva. Kolesár nám však na naše otázky do uzávierky neodpovedal.

Kotlebov poslanec provokuje Danka!
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Zaujímavé je, že v súvislosti so správaním a výzorom poslancov vytiahol predseda parlamentu Andrej Danko nové pravidlá. Topky zaujímalo, či šéfovi národniarov neprekážajú potetovaní poslanci. Ako sme sa dozvedeli z Kancelárie predsedu parlamentu, Danko tetovania nemusí. "Pán predseda síce tetovaniam neholduje, ale takáto „ozdoba tela“ je každého osobná vec, ktorú v rokovacom poriadku nebude riešiť," zareagovala pre Topky Dankova hovorkyňa Eva Kliská.

Podpredseda za Smer a šéf klubu najsilnejšej vládnej strany Martin Glváč vyslovil podobný názor. "Je to vec vkusu každého poslanca, ako chce zapôsobiť na svojich voličov. Už sme tu mali cop, kroj a teraz už máme aj tetovačku," reagoval.

Kotlebovci majú v parlamente 14 poslaneckých miest
Zobraziť galériu (5)
Kotlebovci majú v parlamente 14 poslaneckých miest  (Zdroj: Jan Zemiar)

Juraj Kolesár je okrem poslanca NR SR tiež krajský predseda ĽSNS v Košiciach. Do parlamentných volieb kandidoval ako štvorka na kandidátke. Aj v predvolebných sľuboch sľuboval zachovať kresťanskú tradičnú rodinu.

Kotlebov poslanec provokuje Danka!
Zobraziť galériu (5)

Viac o téme: ParlamentTetovanieNR SRJuraj KolesárAndrej Danko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu