Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Tragická nehoda v Bratislave, cisterna zošrotovala audi: Mŕtvy Noro, mesto v dopravnom chaose!

Dopravná nehoda v Bratislave Zobraziť galériu (6)
Dopravná nehoda v Bratislave (Zdroj: FB / Odťahovka)

BRATISLAVA – Hlavné mesto sa od rána zmieta v dopravnom chaose. Dôvodom sú opäť nehody. V smere od Rovinky sa stala tragédia, brutálnu zrážku s cisternou neprežil Noro (†46), ktorý sa viezol so svojou rodinou. Na tej istej ceste sa o pár hodín neskôr stala aj ďalšia nehoda.

Noro (†46) sa viezol na Audi A6 s bratislavskou poznávacou značkou so svojou manželkou Gabrielou (46) a synom Martinom (18), ktorý auto riadil. Krátko po pol tretej ráno došlo na ceste v smere z Rovinky do Bratislavy v mestskej časti Podunajské Biskupice na ulici Svornosti k tragédii. Auto sa zrazilo s maďarským kamiónom."Podľa doteraz vykonaného šetrenia na mieste nehody 18-ročný vodič vozidla Audi A6 jazdiaci v smere von z Bratislavy z dosiaľ presne nezistených príčin prešiel s vozidlom do protismeru, kde sa čelne zrazil s kamiónom, ktorý viezol cisternu s obsahom plynu," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Tatiana Kurucová a doplnila: "Pred stretom vozidiel vodič kamiónu v snahe zmierniť následky  nehody stočil  riadenie vpravo, kde narazil do betónového  oplotenia rodinného domu."

Zomrel spolujazdec, otec vodiča Noro (†46)

Auto skončilo úplne zdemolované. Na mieste zasahovali bezprostredne po ohlásení záchranári. "46-ročný muž utrpel mnohopočetné zranenia, ktorým, žiaľ, na mieste podľahol. 46-ročná žena utrpela otvorenú ranu na hlave, 18-ročný mladý muž úraz hlavy a poranenie v oblasti panvy. Zranených sme previezli do Univerzitnej nemocnice v Bratislave," informoval hovorca záchranárov Boris Chmel. Vodič kamiónu vyviazol bez zranení.

FOTO Tragická nehoda v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: Odťahovka.sk)

Mama so synom sa v nemocniciach musia podrobiť operáciám. "V Univerzitnej nemocnici Bratislava v Ružinove sme prijali ženu s vážnymi zraneniami. Naši zdravotníci ju operujú a robia maximum pre jej záchranu. Na bratislavských Kramároch sme prijali ďalšieho pacienta zo spomínanej nehody, je v stabilizovanom stave, no s viacerými zlomeninami. Dnes podstúpil operáciu," uviedla hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava Zuzana Eliášová.  

FOTO Tragická nehoda v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: foto: topky)

Na mieste zasahuvalo devätnásť hasičov. Polícia riadila dopravu.  

FOTO Tragická nehoda v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: foto: topky)

Cesta je uzavretá

S odstraňovaním následkov tragickej dopravnej nehody je spojené prečerpávanie nebezpečnej látky z cisterny (plynu), odklon dopravy bol vedený cez Podunajské Biskupice. Cesta je už prejazdná

Doprava na mieste je riadená hliadkami polície. Vodičom jazdiacim v smere od Šamorína do Bratislavy sa odporúča danému úseku úplne vyhnúť. 

Výška škody na vozidlách bude vyčíslená dodatočne, poškodením betónového plotu vznikla jeho majiteľovi škoda odhadnutá na tisíc eur. Ďalšie okolnosti nehody sú predmetom vyšetrovania.

Nehoda motorkára a auta

O pár hodín neskôr po tragickej nehode sa krátko po pol ôsmej ráno stala ďalšia. Na tej istej ceste v smere z Rovinky do Bratislavy sa zrazilo osobné auto s motorkárom. Vodiča motocykla ratovala posádka auta, s ktorým sa zrazil, na miesto dorazili aj záchranári.

FOTO Tragická nehoda v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: foto: topky)

FOTO Tragická nehoda v
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: foto: topky)
 

 

 

Viac o téme: Dopravná nehodaBratislavaUlica svornosti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu