Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Kamionista odfotil smrteľnú nehodu: Neuveriteľné FOTO, pozrite, čo zachytil nad mŕtvym telom!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Foto: Facebook)

KENTUCKY - Asi jedna z najväčších nezodpovedaných otázok je určite: Čo sa s nami stane, keď zomrieme? Skupina ľudí, ktorá verí v posmrtný život sa po vzhliadnutí fotky v tomto presvedčení len uistila. Obrázok, pohľad na ktorý zamrazí odfotil a zverejnil vodič kamiónu Saul Vazquez.

Kamionista vytvoril fotografiu počas svojej pracovnej cesty. Na obrázku je vidieť tieň a obrysy ľudského tela. Vzhľadom k tomu, Vazquez pridal fotku na svoj Facebookový účet, kde to v priebehu niekoľkých minút začalo zdieľať desiatky tisíc užívateľov, ktorí veria, že tieň potvrdzuje nesmrteľnosť duše. Ľudia komentovali príspevok a sú presvedčení, že ide o dušu motocyklistu, ktorá ho po nehode opustila.  

Kamionista odfotil smrteľnú nehodu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

K zverejnenej fotke Vazquez napísal: "Priblížte a venujte pozornosť tieňu, ktorý je v hornej časti policajnej čiapky. Jediné, v čo dúfam, že sú všetky zúčastnené osoby v poriadku.“ V skutočnosti bol ale motocyklista ťažko zranený. Po tom ako havaroval pozdĺž cesty, bol prevezený do nemocnice, kde následkom zranení podľahol, informovali záchranári. Motorkár bol jedinou osobou, ktorá sa na havárií podieľala. 

Saul Vazquez
Zobraziť galériu (3)
Saul Vazquez  (Zdroj: Foto: Facebook)

Viac o téme: NehodaDuchMotorkár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu